Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodafon
senior tag
Hello
Épp indukciós főzőlap és sütő vásárlás előtt állok. Miket kell ezeknél figyelembe venni?
Gondolok itt plusz funkciókra, megbízhatóságra. Főzőlapból 7kw-osat szeretnék mindenképp. Melyek az all-star modellek?I'm gangsta!
-
Yodafon
senior tag
válasz Elemental #55947 üzenetére
Indukciósnál szerintem jó dolog a híd funkció, amikor 2 főzőzónát összelehet kapcsolni egy nagyobb zónává, ezt mi rendszeresen használjuk. Plusz nekem az fontos kényelmi szempont, hogy minden zónának legyen külön vezérlése, és ne úgy legyen, hogy van egy közös vezérlő, ahol előtte ki kell választani, hogy melyik zónát akarom állítgatni. Tudom, plusz egy kattintás nem a világvége, de nekem ez fontos volt.
Jaj de jó köszi! Pont ilyenekre lennék kíváncsi! Mondjatok még ilyeneket pls!I'm gangsta!
-
Yodafon
senior tag
Tudnátok ajánlani IKEA Metod konyhaszekrénybe illeszthető páraelszívót ami jó erős tehát sok levegőt tud megmozgatni? Kb 50 nm-es a lakás ahova kellene.
I'm gangsta!
-
Yodafon
senior tag
Szerintetek mennyire hülyeség ket különböző gyártótól sütő es főzőlapot választani?
Konkrétan:
Főzőlap: [Bosch PIF651FC1E Főzőlap]
Sütő: [Whirlpool AKZ9 6230 NB]
Vagy inkább maradjak az egy gyártónál? Milyen gebasz lehet?I'm gangsta!
-
Yodafon
senior tag
válasz tibbike01 #57070 üzenetére
Azt olvastam a Whirlpoolról hogy nagyon könnyen karcolódik. Legalábbis az a modell amit kinéztem, a Bosch meg hát... Bosch
Sütőből melyik? Hol?
Sütőnél amúgy mi a best practice? Melyik hal meg gyorsabban: a tekerő gombos vagy a sima nyomógombos?[ Szerkesztve ]
I'm gangsta!
-
Yodafon
senior tag
No hát lassan formálódik a sütő választás is Már csak két opciót nem tudok eldönteni:
1. tekerőgombos (Whirlpool AKZ9 6230 NB) vagy érintőpaneles (Gorenje BO758A31BG) a jobb/praktikusabb? Hallottam hogy az érintőpaneles bepárásodhat? Fólia lejöhet róla?
2. ezek a katalitikus panelek milyen gyakorisággal cserélendők a mai gépekben?
Előre is köszi minden hozzászólástI'm gangsta!
-
Yodafon
senior tag
Ahogy nézem IKEA-nál most új mosogatógépek fognak érkezni? Amik mar A+++ -osak. Olvastam itt a fórumot de nem tiszta, hogy miért nem javasolt az IKEA-s mosogatógép? Mennyire rosszak? Igazából tökre nincs kedvem szpni egy másfajta mosogatógép beleoktrojálásával az IKEAS-s konyhaszekrényembe. Ráadásul egy hasonló A+++ -os mosogatógép jó 20-30 ezerrel többről kezdődik...
Tényleg nem javallott a megvételük?I'm gangsta!
-
Yodafon
senior tag
Nos ugy nez ki a Bosch indukcios fozolap az istennek se akar megerkezni az Edigital raktaraba. Lassan 1 honapja hogy kifizettem mar. Szoval inkabb valasztanek masik indukciosat. Whirlpoolok mennyire megbizhatoak?
Olyat keresnek ami:
7 kilowattos
csiszolt szelekkel
uvegkeramias
csuszkan allithato fokozatokI'm gangsta!
-
Yodafon
senior tag
Tudja valaki hogy az Edigitalnal ha nem villanyszerelo koti be a sutot akkor ugrik-e a gari? En semmi ilyesmi informaciot nem talalok az oldalukon.
I'm gangsta!
-
Yodafon
senior tag
Hali
Van egy IKEA-s paraelszivom. Szerintetek ad az IKEA uj tap kabelt mert a mostanit a kutyam szetragta. (nem volt bedugva)
*azert itt kerdezem eloszor mert ha valaki probalta mar es nem adtak akkor megsporolok az ikeahoz egy plusz kort es veszek vmi pc-s tapkabelt (ahogy latom ua)I'm gangsta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik