- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
''...én adnék két nagy puszit a mostani közöképviselőnek ha idetolná a képét legalább havonta egyszer, és meghallgatná a problémákat nem pedig csak a pénzt akarná összeszedni..''
Nálunk minden héten van fogadóóra, igaz csak egy óra, de eddig 1,5 év alatt szerintem ha 3-szor maradt el, szóval rendi a házinéni... (kedden 5 -től 6ig tart, akár még haza is érhetek addig a melóból, ha bajom van). -
Jester.c
aktív tag
Egyáltalán nem biztos hogy a legnagyobb állatgyűlölő is megengedi. Ez egy picit naiv hozzáállás.
Mikor a szüleim odaköltöztek (10 emeletre 2 macskával), a negyedikről feljött az 5 tagú család, hogy tüntessék el a macskákat, mert büdösek, és különben is odasz@rt a lábtörlőjükre. Na ha ilyeneknek vétójoguk van.... -
ponti_ak
addikt
Véléetlenül nem a József Attilán lakozol?... csak mert nálunk is ez az arány..
...azzal akülönbséggel, hogy itt egyel több a nyugdíjas lakók száma, a részeges és a fiatal pedig egyszemélyben én vagyok......de csak halkan, mondhatnám lábujjhegyen szoktam(tunk) berúgni, hogy ne zavarjuk a szomszéd néniket (akik olyan aranyosak, mint az angyalkák
...kopp-kopp-kopp jó szomszédaim vannak...
-
granpa_matis
aktív tag
4 emeletes tarsashazban(Debrecen belvaros), lakok fele oreg a masik fele meg egyedulelo kozepkoru no(ezek a legveszelyesebbek
), meg lakik egy hatgyerekes csalad is.
Mondok egy peldat: ha en elfogadom azt, h a szomszed a lepcsohazban eteti a kutyajat, akkor o is elfogadhatja azt,h evente tartok egy hazibulit(amugy nem szoktam).
Ahol normalis emberek laknak, ott sztem nem szoktak nagy problemak lenni. -
ponti_ak
addikt
1etértek:
''....mert az ember nem tud szabályok és megkötések nélkül élni...''
....legalábbis közösségben.
A pusztában egyedül azt csinálok, ami jól esik, de azért a lakótelep kicsit más kategória.... (nálunk a háziállattartást 100%-os beleegyezéshez kötjük majd, asszem. Nemtom mi a jobb. 85%, vagy a 100%, de a mostani kutyás lakókkal nincs is gond, úgyhogy szvsz nem lesz baj.... Legfeljebb az új jövevényekkel lehetnek gondok... Mindig erre gondolok, amikor ''korlátozzák a szabadságjogaimat''... ha én nem tehetem, amit akarok, az egy dolog, de legalább a másikra is ugyanúgy vonatkozik a szabály ...és ez véd engem...
Most még lehet, hogy minden jó, de jöhet bármikor egy csúnya néni/bácsi, aki nem tud közösségben kulturáltan élni...
uff
ponti_ak
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest