- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
JOOOZSEF94
újonc
Sziasztok!
Életem első sztereo rendszer beruházását élem éppen meg..eléggé elkapott a téma, viszont sajnos nagyon keveset tudok róla, ezért szeretném nálam hozzáértőbbek véleményét kikérni. Egy biztos: szeretnék minőségi hangot kicsikarni a rendszerből mind zene, mind filmnézés terén.
Eddig így filmeztünk itthon: Van egy régi külső vinyóm, amellyel USB-n keresztül rákötöm tévére, azt pedig lejátsza a TV (SONY KD-65XF8577) egy Kodi nevezetű lejátszóval.
Na most vettem egy pár Monitor Audio Bronze 2 polcsugárzót. tervezek hozzá valami értelmes hangfalkábelt (Inakustik Premium 2.5) és sztereo erősítőt (használt DENON PMA-600NE). Az erősítőt valószínűleg optikai kábelen keresztül (ennek az árkategóriáját még nem sikerült belőni) kötöm össze a tévével. (Hiába van HDMI ARC a tévén, ha ebben az erősítő kategóriában nincs ilyen bemenet.)
Az aggodalmam, hogy ez a módszer a forrásnál bukik. Azt megtanultam a netet bújva, hogy minden komponens számít, így gyanakszom, hogy vagy az USB kábel, vagy a külső vinyó, vagy hogy a jel a tévén átfut az erősítőbe ront majd az összképen.
Zenehallgatásra vagy az erősítő BT-jét használnám + telefonról Spotifyt (elvileg ez elég gyenge lenne), vagy rákötném a laptopot közvetlen az erősítőre (itt gondolkodtam Audioquest Dragonfly black + jack-RCA kapcsolaton).
Bármely véleményt szívesen fogadok, valamint abban az esetben, ha nagyon triviális hülyeségről beszélek, kérlek javítsatok ki.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged