Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Vidala
senior tag
Hmmm, igazad lehet, tényleg azt írja a leírás. Én előszeretettel használom, eddig nem tűnt fel, hogy lenne olyan műsor, ahol nincs hatása. Persze hozzátartozik, hogy a műsorforrásaim jellemző része DD-ben van "valamiért", az XBox játékok is, lehet ez a megfejtés (a DTS meg valamiért jóval ritkább, bár javul a helyzet, és érdekes módon inkább koncertfelvételekre jellemző, azokat meg nem hallgatom este halkan). Viszont úgy rémlik, hogy pl. a Pitch Black 2-t DTS-ben néztem, és mintha ott is működött volna. (Nem ígérem, hogy ma este, de ki fogom próbálni valamikor tudatosan.)
Tényleg meg vagyok vele elégedve, mert okosan veszi le a dinamikát a szomszédok érdekében, de mégsem vesznek el a részletek, illetve a mélyek is szépen "duruzsolnak".
Viszont olyat nemigen láttam, hogy DTS mellett ne lett volna DD, úgyhogy van megoldás.
A DD-t, DTS-t meg szépen lekeveri 2 hangfalra is.
Aktív témák
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi belépő szinten
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- eBay
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest