Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- moongoose: Hajópadló(nem parketta) felújítása a realítások talaján maradva!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
A napokban szereztem be én is egy Alces-t! Nálam is az egyik villásdugó aljzatba T elosztó került, Zoli hozta. T elosztó és T elosztó között igen nagy lehet a különbség, az összetevő anyagától függően. Ezt ma mondta el egy audio/video kábeleket - csatlakozókat árusító cég tulajdonosa.
Zolit végtelenül korrekt és lelkiismeretes embernek ismerem, bizonyára az általa forgalmazott elosztók, minőségesebb anyagból előállítottak, mint amelyeket általánosságban beszerezhetünk villamossági üzletekben. Így alig vagy csak elenyésző mértékben ronthatnak az Alces hatékonyságán. Ha ez nem így lenne, biztosan nem ajánlaná az elosztót, mint beiktatható terméket.
Ha egy dugalj + (elosztóval) 2 táp forrás nem elegendő, akkor (szerintem) több dugaljal ellátott Alces-t kellene inkább beszerezned.
Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest