Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Joe bácsi #46504 üzenetére

Mennyi zene/ film és mekkora szoba? Hazsnált oké? Miket kötnél még rá?
    Milyen piros-fehéret akarsz öszekötni? Az LG-n nincs analóg hangkimenet a fejhallgatón kivül, A scart-RCA az LG-nél nem ad ki Digitális eredetű hangot. Ha meglesz az erősitő akkor optikain kimegy róla a DD jel 5.1-ben. Hifit is rákötheted a leendő HM erősitőre,müködne is róla ugyanugy vonali/aux kimenettel, de feleslegesnek tartom: max komolyab hangfalakhoz (erősitő indulóárának azonos árú hangfalpár/kétszeres árú 5.0) oké a dolog ,akkor tartom jó ötletnek. Inkább az LG beépitet Médiajátszója mellé is javasolom külön(akár a legolcsóbb,nekem pl.10. E Ft.-os van) lejátszó beszerzését majd termékenyebb időzakban és azt is külön kösd be az erősitőbe.LG ezen típusa ugyanis tudomásom szerint nem ismeri a DTS-t.

• lajosx

őstag

válasz Joe bácsi #46504 üzenetére

Hát itt legtöbben denon házimozikat ajánlanak,de ebben én már nem tudok segiteni. Én 70k ért most vettem a media markt-ba egy pioneer vsx 520 erösitöt meg hozzá egy pionner dvd lejátszót vagyis 50k körül volt az erősitő.Annyit nekem megért,de majd jönnek a nagyok és ajánlanak valami neked valót..:)

ha van a hifin rca kimenet azt rárakhatod egy másik erősitőre de szerintem nem nagyon szokott lenni,inkább az aux bemenete az nem?

Aktív témák