Hirdetés

Aktív témák

• ZolikaE46

senior tag

válasz NaLiN #48851 üzenetére

Denon AVR-2312 Ár érték arányban a legjobb szerintem és hangzásba! Én erre pályázok jelen pillanatban!
    Engem lebeszéltek a Denon AVR-1912-ről, mert gyenge lenne nekem és az Onkyo TX-NR609-ről is, mert rosszabb a hangzása meg a táp még a gyengébb fajta. Ez már egyb. teljesítménybe nem lenne rossz, de a Denon-nak szebb a hangja bőven, meg airplay is rajta van már, meg ha nem egy formák a hangszóróid a AVR-2312 valamelyest szinkronba hozza őket a AVR1912 még nem tudja ezt stb... Ha Onkyo akkor TX-NR809, de az már húzós! Már a 709 is húzos! A 809-nek a tápja már másképp van megoldva mint a 609 és a 709nek, mert ezek 0,75mm kábel megy be! Attól sokat ne várjunk! 809nél ezt már kicserélték! A Denon-nál meg már 1912-nél is rendes táp van! Pont most jártam ezeknek utána és hallgattam meg őket!
    ...de viszont ha a Denon AVR-1912 és az Onkyo TX-NR609 között kellene választanom akkor lehet az Onkyo mellett döntenék, mert nagyon sok a hozzá csatlakozható eszköz és több a teljesítmény! Kérdés mire kell? ...ha csak kimondottan házi mozi arra elég a denon, de ha inkább zenére és abból is a tücc tücc akkor Onkyo. Denon jobban szereti lágyabb dolgokat, beszédeket és abba sokkal jobbat tud.

Aktív témák

Hirdetés