Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#43601) gazsibacsi válasza BBéci (#43598) üzenetére


gazsibacsi
csendes tag

köszönöm!

(#43602) spiky03 válasza BBéci (#43598) üzenetére


spiky03
veterán

Köszi a választ.
Még nem aktuális, csak érdeklődtem, hogy sub téren, hogy tudnám bővíteni a rendszert.
Ha itt lesz az idő akkor ismét megfogom kérdezni, hogy milyen sub-ot és kábelt ajánlotok az update-hez. :)

És így is lesz olyan hatása, mintha alapból két mélyet tudnék rákötni az erősítőre? Vagy azért van minőségbeli/dinamika különbség?

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#43603) BBéci válasza robi0604 (#43599) üzenetére


BBéci
titán

Sajnos gázzal fűtünk és még kandallónk sincs. :(

(#43600) Tamoo
Írtam korábban, hogy a belépő Pioneer erősítők (kissé gagyi a végfokuk) nem szeretik az alacsony impedanciájú hangdobozokat, velük hajlamosak túlmelegedni. A 4-8 egy korrekt meghatározás, ugyanis mindegyik hangdoboz impedanciája ingadozik a frekvencia függvényében.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#43604) Dorian válasza Festina86 (#43597) üzenetére


Dorian
félisten

Excalibur kábelei nagyon jók!

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#43605) Tamoo válasza BBéci (#43603) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Igen, a Te hozzászólásodat olvastam.
Olyat nyugodtan ráköthetek ugye, amelyik 4-8ohm-ként van meghatározva?

(#43606) BBéci válasza Tamoo (#43605) üzenetére


BBéci
titán

Ha elegendő helye van szellőzni és nem hallgatod órákon át háromnegyed hangerőnél magasabbra tekerve, akkor nem lesz baja 4 ohmos dobozokkal sem. Egyébként is lekapcsol, ha melege van.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#43607) Tamoo válasza BBéci (#43606) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Fölötte csak a mennyezet van, meg nem valószínű, hogy akár 3/4 hangerőtől feljebb tekerném, úgyhogy megnyugodtam. :) Kösz az infókat!

(#43608) robi0604 válasza BBéci (#43603) üzenetére


robi0604
őstag

Nálunk van vegyes tüzelés is, de nem érne meg nekem annyit... :N :DDD

Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...

(#43609) BBéci válasza robi0604 (#43608) üzenetére


BBéci
titán

Állítólag nagyon gyorsan ég.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#43610) Lacpac válasza BBéci (#43567) üzenetére


Lacpac
őstag

Szia
http://www.magnat.tv/

Pl itt, de már máshol is találkoztam vele, sokszor a hangfalra írják így rá.

A linken hangfaltipusok vannak, és az adatlapjukra lehet eljutni.

[ Szerkesztve ]

(#43611) BBéci válasza Lacpac (#43610) üzenetére


BBéci
titán

Jópofa és bizonyára hasznos honlap, de kizárólag a gyártókéra szabad hagyatkozni.
Erre a helyedben nem hivatkoznék, már a W adatok miatt sem.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#43612) electrocarlo


electrocarlo
csendes tag

Üdv!

Megkérdeztem a Kácsásokat kábel ügyben. Nekem az audioquest Type 2 ajánlják sorroundnak a Type 4 est meg frontnak és centernek. Ezek ugye négy eres kábelek, tehát érdemes dupla erősítést csinálni velük mivel a a hangfalam tudja. De vajon elég lehet hátra 10 méter hossszan a 1,3 mm keresztmetszetű kábel? Dupla erősítésnél is kell legalább a 2,5 mili keresztmetszet vagy akkor elég vékonyabb is?

(#43613) Lacpac válasza BBéci (#43611) üzenetére


Lacpac
őstag

Az a gond, hogy a gyártók is (némelyik) ezt az adatot írják a hangfal címkéjére.
Én erre nem hivatkozok, csak szeretnék rájönni mit akarhatnak ezzel a sensitivity 1,5W :((

[ Szerkesztve ]

(#43614) Lacpac válasza Lacpac (#43613) üzenetére


Lacpac
őstag

Most találtam egy olyat, hogy ez van rá írva:
sensitivity(96dB/1m) : 3W
Ez azt jelenti hogy 96dB -hez 3 W teljesítmény kell?

[ Szerkesztve ]

(#43615) torma1981


torma1981
veterán

Sziasztok!

Megjöttek az új hangfalaim. Mennyi idő a bejáratás?

[mordaunt-short-carnival-1+6+5c] ez lett végül is. Eddig csak a frontokat kötöttem be. Holnap majd a többit. :) Proson kábel van hozzá. Jó csak nagyon szálasodik. Alig tudtam rendesen összesodorni.

[ Szerkesztve ]

(#43616) axwel18 válasza torma1981 (#43615) üzenetére


axwel18
senior tag

Hát általában azt hiszem 120óra szokott lenni de javítsatok ha tévedek.

(#43617) BBéci válasza electrocarlo (#43612) üzenetére


BBéci
titán

NE alkalmazz dupla kábelezést, semmit nem nyersz hangzásban. Inkább vegyél ugyanannyiért szimpla vezetéket!

(#43614) Lacpac
Ezt nevezik mókusvakításnak. Nem a szokásos 0 watton mérik, de legalább beismerik, hogy trükköznek. Úgy értelemszerűen magasabb dB értéket írhatnak ki.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#43618) BBéci válasza torma1981 (#43615) üzenetére


BBéci
titán

Hangdobozonként, hangszórónként változik, nem lehet általános érvényű időtartamot meghatározni.
Némelyik még 500 óra után is változik, javul, másik viszont akár 50 óra után bejáratottnak tekinthető.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#43619) DM-Fan


DM-Fan
nagyúr

Sziasztok!

Na, megvettem hát a Pioneer BDP-140 típusú BD-lejátszót. Sanci38 kolléga érdeklődött már privátban, hogy mik vele a tapasztalatok, gondoltam írok pár sort, hátha más is lejátszót keres, vagy érdekli az adott modell.

A csomagban a lejátszón felül megtalálható volt a távirányító, az abba való két AAA elem, egy kompozit videó- és egy sztereó RCA-hangkábel (HDMI-kábel nincs a csomagban, ezt jó, ha tudja, aki megveszi a gépet - nekem nem volt gond, mivel az előző lejátszót is így kötöttem az erősítőhöz), egy tápkábel, egy többnyelvű használati utasítás (a magyar nyelvűt külön nyomták a kezembe, az nem a dobozban volt - nagyon igényes kivitelű, fényes fekete kiskönyv - szóval a megszokott BaSys Kft. színvonal). Ezen felül jött még a könyvvel külön a BaSys-os jótállási jegy, amivel 3 év garancia jár a készülékre (ez igen derék, már 5 éve is ennyit adtak az akkor vett és most lecserélt DVD-lejátszómra).

Az ok, ami miatt ezt a készüléket választottam elég prózai: azon kevés készülékek közé tartozik, amelyek tudnak sokcsatornás SACD-t lejátszani HDMI-kimeneten keresztül. Az előző Pioneer DVD-lejátszóm is tudta, de az még nem HDMI-n keresztül, hanem analóg 5.1 kimeneten át, a HDMI-re nem küldte ki a jelet, így az erősítőbe kétféleképpen is be kellett kötnöm. Ez most megszűnt, már csak a HDMI-összekötésre van szükség.
Másik ok, ami miatt ismét a Pioneer mellett kötöttem ki, hogy az optikáik, léptetőmotorjaik legendásan megbízhatók, legalábbis eddig minden Pioneer lemezes készülékem működik, pedig mindegyik túl van az 5 éves koron és eleget nyúztam őket. Szóval engem meggyőzött a márka.
Harmadsorban a designja is kellően letisztult, mindemellett szerintem mindent tud a lejátszó, amit egy jobb BD-lejátszónak kell, így tudja kezelni az mkv-formátumot (adott bitrátáig és felbontásig - mondjuk ez nálam nem szempont, mivel erre a célra ott a Popcorn), tudja kezelni a 3DBD-ket, online feature-öket is aprítja (Youtube és Picasa kliensek beépítve), BDLive és DLNA funkciók is beépítésre kerültek.

Egyetlen szívfájdalmam a géppel kapcsolatban, hogy a DVD-Audio formátumot nem kajálja, ezért a funkcióért a készülék árának majdnem kétszeresét kellett volna kifizetnem azért a modellért, ami már ezt is tudja és mivel csak 1 darab ilyen lemezem van (Metallica fekete albuma), ezért úgy döntöttem, hogy ez az áldozat meghozható. Amúgy meggyőződésem, hogy csak firmware kérdése a dolog.

Érdekes dolog volt, hogy bekötés és bekapcsolás után rögtön ellenőrzitem a firmware verziót. A készülék hátlapja szerint 2011. szeptemberében készül, ugye most vettem, ennek ellenére a legfrissebb, 2011. november 15-i keltezésű firmware volt a gépen. Nem értem a dolgot, ezek szerint a BaSys újracsomagolja a gépeket és értékesítés előtt lefrissíti a firmware-eket. Ez azért elég kellemes! Szóval rögtön írta is, hogy nincs frissebb firmware.

Maga a lejátszó egyébként kiválóan testreszabható, a képbeállításoknál külön fülig ért a szám, mikor láttam, hogy az RGB és full range RGB mellett az YCbCr és az YCbCr 4:2:2 is válaszható, ezért gyorsan be is kalibráltam a TV-t az utóbbihoz.

A lemezfelismerés igen gyors (DVD és SACD esetében különösen), a BD-k indítása kicsit hosszadalmas, de elviselhető, azt követően viszont kellően gyors a készülék, pláne, hogy a BDLive-ot letiltottam, így nem mászik netre (ezt egyébként egy takaros Windows-os külalakú hibaüzenet-ablak jelzi is a BD-k bepakolásakor, amit le kell okézni). Az ajtónyitó mechanika meglehetősen zajos, de ez legyen a legnagyobb baj, a lemezforgató motorzaj csak a menük alatt hangos, filmek alatt teljesen elcsendesedik. A kijelző 4 fokozatban dimmelhető, de ki nem kapcsolható (sajnos).

USB-ről simán játszik mindent: mpeg, DivX, Xvid, mkv, mp3, jpg, kipróbálva, audió- és feliratsávokat simán vált.

A távirányító gombjainak nyomáspontja nagyon kemény, ami nem feltétlenül baj, véletlenül biztosan nem fogjuk megnyomni, viszont kicsit szokni kell. Az elrendezéssel kapcsolatban már kevésbé nagy az örömöm: meglehetősen rossz elrendezésűek a gombok, a play, stop, pause és léptetőgombok egyáltalán nincsenek kiemelve, elvesznek a sok többi gomb között, ez a DVD-lejátszónál sokkal jobb volt. Szerintem amúgy is sok a fölösleges gomb a távirányítón, tekintve, hogy TV- és erősítővezérlő funkciókat is tettek rá. Szóval szerintem ez a készülék fő gyenge pontja.

Így nagy hirtelen ennyi jutott eszembe, ha van kérdés szívesen válaszolok. Szerintem összességében nagyon rendben van a készülék, kiváló ár/érték arányú, legalábbis én ezen rövid ismerkedés után elégedett vagyok vele.

Ja, még valami: a Popcorn-hoz való WiFi-stick-kel sajnos nem működik, error-t ír ha csatlakoztatom a hátsó USB-portba, a Pioneer meg egy vagyont kér a saját stick-jéért (valami 23 eFt, ami rablás), úgyhogy nem lesz hozzá WiFi.

Get Moded!

(#43620) szinimini


szinimini
senior tag

halihóó

Lett két kiszemelt mély sugárzóm és azt kérdezném,hogy itt már találkozott-e velük valaki és,hogy mik a tapasztalatotok róla?

JBL Balboa
Power Cube 10+

(#43621) sting2 válasza DM-Fan (#43619) üzenetére


sting2
addikt

Szia!
Mindenről írtál de ami érdekelne igazán az az MKV- étvágya, pontosabban mennyire tud mindenes lenni, ha csak ezen fájlokat adnék neki?
Összehasonlítottad a Popi. képével, hangjával?
Nálam is csak Pio. playerek vannak most sem vennék mást.

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#43622) BBéci válasza DM-Fan (#43619) üzenetére


BBéci
titán

"ezek szerint a BaSys újracsomagolja a gépeket és értékesítés előtt lefrissíti a firmware-eket."
Kizártnak tartom, de azért rákérdezek a Basys-nél.

"az optikáik, léptetőmotorjaik legendásan megbízhatók,"
Ezt megerősítem, mai napig hibátlanul működik az 1992-93 táján vásárolt PD-S702 CD-játszóm.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#43623) MaTTeS


MaTTeS
senior tag

A referencia filmekhez azt hiszem hozzá kell adnom a Jurassic Park 1-et 7.1 DTS-HD MA hanggal (1 hónapja adták ki). Az előbb néztem végig, és nagyon-nagyon komoly hangzással rendelkezik :K . Mindenkinek ajánlott újra megnéznie. :)

(#43624) hackeeeee válasza MaTTeS (#43623) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Nah pl, azon ugye a szinkron DTS-ben van.. Kb. a stereo újrakódolva dts-ben..

Véleményem szubjektív...

(#43625) #75912448 válasza hackeeeee (#43624) üzenetére


#75912448
törölt tag

De ilyen hanggal rendelkező filmeket kinek jut eszébe az ultragáz szinkronnal nézni?

(#43626) Gorneck válasza #75912448 (#43625) üzenetére


Gorneck
titán

Ne tudd meg mennyi embernek...ha csak szinkronos filmeket néznék, most nem azon agyalnék milyen erősítőt vegyek...már rég letudtam volna vmi régebbi db-val...

Gorneck#1239

(#43627) hackeeeee válasza #75912448 (#43625) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Hát, ha ultragáz ha nem, aki nem nagyon ért hozzá, az úgy van vele, hogy DTS, és elvileg asszem 768kbit-es... De jó persze, ott az angol sáv DTS-HD-ban.

Viszont, mint már írtam, hallottam olyan 640-es DD sávot, ami szinte ugyan úgy szolt mint a DTS..

Na meg a másik dolog, van jó pár olyan film, amihez jó lenne a szinkron, csakhát olyan hulladék minőség, hogy inkább nem nézi meg az ember azzal a filmet.. Pl. a Jurassic Park széria is ilyen.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#43628) #75912448 válasza hackeeeee (#43627) üzenetére


#75912448
törölt tag

Persze, egy jó 640kbps DD nem nagyon marad el az 1536kbps DTS-től. Ellenben a Jurassic HD MA hangja fényéveket ver a magyar 768-ra.

(#43629) hackeeeee válasza #75912448 (#43628) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

A magyar sáv szerintem egy újra kódolt sztereó sáv, semmi több...

Véleményem szubjektív...

(#43630) MaTTeS válasza hackeeeee (#43627) üzenetére


MaTTeS
senior tag

Nem nézek filmeket, sorozatokat szinkronosan, csakis eredeti (angol) nyelven. Sorozatok nagy részét is amerikai megjelenésük másnapján nézem angol felirattal.
Aki élvezni akarja a filmeket jó hanggal, az vagy megtanul angolul, vagy olvasni+filmet nézni egyszerre, de szvsz mivel Magyarországon vagyunk, ezért eléggé leszűkül azok köre, akik tudnak angolul olyan szinten, hogy megértsenek egy komolyabb filmet akár angol felirattal.

(#43631) hackeeeee válasza MaTTeS (#43630) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Ebben egyet értek. :K

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#43632) DM-Fan válasza BBéci (#43622) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Megköszönöm, ha rákérdezel! Elég nagyot néztem, hogy hogyan lehetséges, hogy egy szeptemberi gyártású gépen november közepi firmware van. Pedig garantáltan zsír új, én vágtam fel a dobozon a gyári ragasztót, én szedtem ki mindent a gyári nylon-ból, látszott, hogy nincs visszaragasztva.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#43633) DM-Fan válasza sting2 (#43621) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nem teszteltem különösebben (konkrétan tán épp egy 720p sample volt a pendrive-on, amire rányomtam, az ment), mert ugye nálam a Popi a médialejátszó, a Pio-t csakis a BD-k miatt vettem. De holnap, ha lesz egy kis időm, megnézem neked pár mkv-val, hogy mit kezel és mit nem.

Get Moded!

(#43634) sting2 válasza DM-Fan (#43633) üzenetére


sting2
addikt

Köszönöm és ne feledkezz meg a két gép közötti kép-hang különbségről sem.. ;)

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#43635) spiky03 válasza hackeeeee (#43627) üzenetére


spiky03
veterán

Nah akkor megvolt a teszt. :)
És azt kell, hogy mondjam, hogy elég jól sikerült.
Haverral megnéztük mind a két DTS Demonstrációs DVD-t
Akadt a felhozatalban pár igen szép dara. :DD
pl a Sárkányszívből egy kis szösszenet, amikor a mezőn repül a lovas mellett, meg körbe körbe. Volt ott dinamika amikor meglendítette a szárnyait :D
Volt pár zene is, azok is szépen és dinamikusan szóltak. Csak párat említenék meg, Simple Red, Phil Collins, Dido
Nekem mindegyik bejött, szépek voltak benne a zongorás részek, meg a koncert felvételeken érezni lehetett a közönséget is.
Nekem tetszettek a kis Eltax hangfalaimon is :)
Tudom a Ti rendszereteken biztos sokkal szebben és részletesen szólna, de én nem vagyok valami vájtfülű :D
A kábel csere után is meghallgatom majd őket, hogy eszre vehető lesz-e valamiféle változás a hangképben. Nagyon remélem, hogy igen :))

Ha érdekel valakit akkor fetudom tölteni a track listás, hogy milyen zenék és filmek vannak a lemezen! ;)
Viszont egy kis negatívum a Feláldozhatókat is megnéztük és abban nekem nem volt olyan meggyőző a DTS hangja. A végén a nagy robbanások voltak egyedül dinamikusak. Szerintem itt nem lett a legjobb a keverés, legalább is dvd-n

Bocsi, hogy kicsit hosszú lettem. :)

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#43636) hackeeeee válasza spiky03 (#43635) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Nah, akkor jobb lett, ez a lényeg. :)

Én most cserélem 1,5-esekre a frontok és a center kábelét. Holnap rakom össze a bal frontomat, mert generálon volt. :D

Ezért írtam korábban, hogy van olyan film, amin hiába van 1,5Mb-s DTS sáv, elég gyenge, erőtlen, dinamikátlan, vagy, hogy is fogalmazzak. :)

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#43637) spiky03 válasza hackeeeee (#43636) üzenetére


spiky03
veterán

Jaja
Feltekertem én is félig a sub-on a hangerőt. :D
Az erősítőn hagytam -7dB-en. Úgyhogy van még ott tartalék +10ig bőven :DD
Én a front meg a center kábeleit 2,5-re cserélem, ha megjönnek a banándugók. :)
A hátsókat pedig majd januárban 1,5mm2-re.
És bízom a csodában, hogy javítanak még a hangzáson az In-Akustik Star kábelek ;)

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#43638) hackeeeee válasza spiky03 (#43637) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Háttérhez nekem 0,75-ös megy, dehát ezeknek elég is. :)

Véleményem szubjektív...

(#43639) spiky03 válasza hackeeeee (#43638) üzenetére


spiky03
veterán

Nekem jelenleg a gyári kis cérnametélt van mindenhol :)

Neked mik az összetevőid rendszerileg? Ha nem túl indiszkrét a kérdés? :)

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#43640) hackeeeee válasza spiky03 (#43639) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

SAL 2610 szett, a 2 frontban a 2 25centis mély külön suberősítővel hajtva, ehhez egy Denon AVR-1306. :)

Ez sem nagy eresztés, de amire kell, arra jó. :)

Véleményem szubjektív...

(#43641) spiky03 válasza hackeeeee (#43640) üzenetére


spiky03
veterán

Az a lényeg ;)
Nekem is jelenleg bőven elég az ami van. A Yamaha erősítő az Eltax dobozokkal. :)
Az asszony szerint még sok is :DD Volt nagy öröm amikor megvettem a két nagy álló frontot a kis Yamaha bögrék után :DDD

Mondhatni, hogy nekünk majdnem azonos a cuccunk :))

[ Szerkesztve ]

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#43642) Balázs02


Balázs02
csendes tag

Üdv. Segítséget szeretnék kérni hangfalvásárlással kapcsolatban. Sony STR DA777ES erősítőhőz szeretnék venni hangfalakat.
40%-ban mozira, 30%-ban zúzós metálra, 20%-ban szimfónikus zenére és 10%-ban jazzre kellene.
JAMO D-570 vagy JAMO C-805 a kiszemelt pár. Az előbbit 500, az utóbbit 600 euróért kapnám meg újonnan, 1 év garanciával! Éedemes tovább keresgélnem a használt hangfalak között vagy csapjak le egyikre? Mindkettőről olvastam jót, de nem tudom nekem melyik felelne meg jobban?
A tapasztalatokat és véleményeket előre is köszönöm!

(#43643) BBéci válasza DM-Fan (#43632) üzenetére


BBéci
titán

Úgy lehetséges, hogy az elkészült új firmware-t nem teszik azonnal publikussá, de a legyártott gépek már azzal jönnek le a szalagról.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#43644) BBéci válasza Balázs02 (#43642) üzenetére


BBéci
titán

Komolyzenére és jazzre egyik sem jó és az erősítőd képességétől is messze elmaradnak.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#43645) Balázs02 válasza BBéci (#43644) üzenetére


Balázs02
csendes tag

Akkor miféle hangfalat kellene keresnem 500 euró környékén? Ennél többet nem tudok rászánni, hiába komolyabb az erősítő. Bp-től kb: 300 km-re lakom, szóval nem megoldható, hogy többször felmenjek hangfalnézőbe.

(#43646) hackeeeee válasza spiky03 (#43641) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Mondhatni. :)

Én is megkapom néha az itthoniaktól, amikor mozizok, dehát van amikor ideül a család. :D

Véleményem szubjektív...

(#43647) BBéci válasza Balázs02 (#43645) üzenetére


BBéci
titán

Csakis használtat nézegess, konkrét típust hiába mondanék, ha a következő egy év alatt senki nem akar eladni olyat.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#43648) Balázs02 válasza BBéci (#43647) üzenetére


Balázs02
csendes tag

Igazad van, de azért valami irányt mégis kérnék, amennyiben lehet irányt adni ilyen ügyben. Ezidáig egy Sony STR DE875-ös erősítő + Sony SS MF500H hangfal kombinációval halgattam mindent. Szóval gondolom, ezután szinte bármilyen hangfal nagy előrelépés lenne. A kérdés inkább az, hogy mivel járnék legjobban?!

(#43649) szinimini


szinimini
senior tag

a powercube 10+ -nál hátra felé néz a sub cső!Akkor ezt falhoz nem nagyon kéne tenni!
Nem lesznek káros hangok akkor?

(#43650) BBéci válasza Balázs02 (#43648) üzenetére


BBéci
titán

Lehet, hogy elvakult, megszállott vagyok, de nem tudnék nyugodtan aludni, ha kiváló erősítőmhöz limlom hangdobozokat csatlakoztatnék. Olyanokat keress, amiket újonnan legalább 300000 Ft/pár áron vesztegettek és kapni hozzájuk centert, háttérsugárzókat.

szinimini
Tök mindegy, merre néz a cső, nem ajánlott a falközeli elhelyezés.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.