- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
A kérdés jó, és a válasz is egyszerű.
Én is Focal-os akartam lenni.Nah de most komolyra fordítva a szót.
Mint régebben is írtam már a centerem nem valami jó szerintem, és szeretnék fejleszteni és most erre lett pénzem. Igen régebben egy MA BX centert néztem ki, de azt elvitték. Gondolom ezzel a centerrel sem fogok mellényúlni. Igen tudom, hogy frontokat kellett volna vennem első körben, de arra jelenleg nincs pénzem, én már ezzel is boldog leszek úgy gondolom. Ha minden jól megy akkor sub-ot is cserélek, ha esetleg elvinnék a mostanit. Ezzel a két cserével szerintem ismét javulna valamit az élményfaktor a mozin.Ha meg nem akkor így jártam.
Természetesen idővel tervezem majd a frontokat is lecserélni, pl egy 714-esekre, és ha minden jól megy, akkor attól akitől most a center veszem, mert ő is tervezi majd a cserét, ha össze jön neki is a pénz a frontokra. jelenleg csak a centertől vált meg.
Ez lenne a rövid történetem.Remélem azért jól járok ezzel a szettel is, így, hogy a BX szettről letettem már.
@(#58511) bajnokpityu
Nem ez az elsődleges célpont, csak, mint lehetőség, mert lehet, hogy ez lenne átmenetileg, amíg nem csináltatok neki valami tartót. De délután kiderül majd, hogy hogy tudom elrendezni az eszközöket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest