Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spiky03

veterán

válasz Tamoo #58510 üzenetére

A kérdés jó, és a válasz is egyszerű.
    Én is Focal-os akartam lenni. :D ;]

Nah de most komolyra fordítva a szót.
    Mint régebben is írtam már a centerem nem valami jó szerintem, és szeretnék fejleszteni és most erre lett pénzem. Igen régebben egy MA BX centert néztem ki, de azt elvitték. Gondolom ezzel a centerrel sem fogok mellényúlni. Igen tudom, hogy frontokat kellett volna vennem első körben, de arra jelenleg nincs pénzem, én már ezzel is boldog leszek úgy gondolom. Ha minden jól megy akkor sub-ot is cserélek, ha esetleg elvinnék a mostanit. Ezzel a két cserével szerintem ismét javulna valamit az élményfaktor a mozin. :) Ha meg nem akkor így jártam. :D
    Természetesen idővel tervezem majd a frontokat is lecserélni, pl egy 714-esekre, és ha minden jól megy, akkor attól akitől most a center veszem, mert ő is tervezi majd a cserét, ha össze jön neki is a pénz a frontokra. jelenleg csak a centertől vált meg.
    Ez lenne a rövid történetem. :) Remélem azért jól járok ezzel a szettel is, így, hogy a BX szettről letettem már.

@(#58511) bajnokpityu
    Nem ez az elsődleges célpont, csak, mint lehetőség, mert lehet, hogy ez lenne átmenetileg, amíg nem csináltatok neki valami tartót. De délután kiderül majd, hogy hogy tudom elrendezni az eszközöket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés