Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem hangprojektor helyett belépő házimozi szettet építenék.
Első körben ezt néztem ki: HK AVR-171S + HK HKTS 16 BQ 5.1De mivel hosszabb távra tervezek az erősítő jobb lenne ha támogatná a Dolby Atmos, DTS:X is.
Ezeket néztem ki: Onkyo TX-NR575, Denon AVR-X1400H melyik lenne jobb vétel? esetleg másik típusok ebbe az árkategóriába?Kérdésem még az lenne, hogy a fenti hangfal szett valamilyen szinten vissza tudja adni a Dolby Atmos, DTS:X hangzást? Esetleg hasonló méretű hangfal szett ami árba se szál el nagyon?
Filmnézés (Apple TV 4K) játék (Xbox One X) lenne használva.
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig házi-mozi rendszer építésén gondolkozok. Tanácsot, ötleteket szeretnék kérni. 1-2 hete még ez volt az elképzelésem: Denon AVR-X1400H + Harman Kardon HKTS 16. Azóta tovább gondoltam. Kicsit komolyabb hangfal szettet szeretnék. Tudnátok ajánlani 5.0 vagy 5.1 szetteket amiket érdemes lenne megvenni. Új és használt is érdekel. Az erősítő típusa se fix de hasomló szolgáltatásút szeretnék. Rá szánt összeg kb. 400.000Ft + kábelezés.
25nm szobába lenne. Első körben filmnézéshez másodsoron játék és zene hallgatás.
-
RobexX10
aktív tag
Erre valaki #27339
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Egy ilyen szett meghajtásához elegendő lehet egy Denon AVR-X1400H szintű erősítő?
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek Quadral Argentum 470 vagy 570 hangfalhoz (először csak a kettő front később pedig kibővíteném 5.1-re) melyik erősítő passzolna inkább? Denon AVR X1400H vagy Pioneer VSX-932? Vagy esetleg egyel nagyobb kategória?
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
5.1-es házimozi építését tervezem. Főleg film nézéshez minimális zene hallgatás. 20nm szoba.
Először két állványos front hangfalat szeretnék venni Dali Zensor 3-ra gondoltam majd ezt bővíteném tovább Dali Zensor 1 + Dali Zensor Vocal később pedig egy mélynyomó.Kérdésem hogy egy ilyen szetthez elegendő e egy Denon AVR-X1400H? Vagy egyel nagyobb kategóriát nézzek hozzá?
Főleg használt vagy külföldi beszerzésben gondolkodok.
Szívesen fogadok bármilyen tanácsot. Akár másik hangfal ajánlatokat is.
-
RobexX10
aktív tag
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Dali Zensor 3+ Zensor 1+ Zensor Vocal hangfal szetthez ezek közül szerintetek melyik passzolna legjobban?
20nm szoba. Film nezéshez lenne használva.Pioneer VSX-932 380€
Denon AVR X2400H 424€
Onkyo TX-NR 676 428€
Pioneer VSX-LX 302 498€
Ezek új árak de itt aprón is találtam párat ami elfogadható. -
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Dali Zensor 3-hoz hasonló vagy jobb hangfalat. Most 90e lenne párba. Tehát ilyen ársávban gondolkodnék. Egyébként 5.1 házimozi kiépítése lenne a cél 20nm szobába. A két fronttal kezdeném.
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
ONKYO TX-NR686 erősítőhöz esetleg tud valaki magyar nyelvű használati útmutatóhoz beszerzési forrást? -
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Ma végre beüzemeltem ONKYO TX-NR686-ot. Aki esetleg ilyet használ és kötött rá Xbox One X-et mit állított be, hogy megjelenjen a HDR kép?? Apple TV 4K, PS4 Pro-n volt beállítás de Xbox-nál nem találok. -
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Onkyo TX-NR686 erősítőm amire Monitor Audio Bronze 2 hangfalak vannak kötve egyenlőre sztereóban. Az erősítő HDMI ARC keresztül van össze kötve a TV-vel (LG B8).
A gondom az vele, hogy a hangerőt az erősítőn fel kell tekerni 50-es állásig, hogy elfogadható hangerő legyen. Ez normális így? Vagy valami beállítás nem jó? -
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Véleményetek szerint KLIPSCH R-820F mellé melyik háttérsugárzó lenne jobb?
KLIPSCH R-51M vagy R-41M?
Mérete miatt jobban tetszik a 41 de ha az 51-es ad annyival többet az is elférhet. -
RobexX10
aktív tag
Erre valaki esetleg?
-
RobexX10
aktív tag
Köszönöm a tippeket. Akkor a nagyobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Proxmox VE
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest