Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCs88
aktív tag
Sziasztok!
Lenne lehetőségem megszerezni vadi újan egy Denon X2300W + Jbl Arena 170 + 120 + 125 + SUB 100 szettet 380ezerért. Szerintetek egy így megérné?
-
MCs88
aktív tag
válasz Nemir Ombe #15452 üzenetére
Egy példát tudnál esetleg írni, ami jobb összeállítás lenne?
(Az X2300W egyébként csak amiatt jött képbe, mert 170ezerért megkapnám és a hangfalakat később is cserélhetem jobbra, csak egyelőre ez a keret.)
-
MCs88
aktív tag
válasz Nemir Ombe #15456 üzenetére
És Németországból ezek ide is szoktak érni egyben? Garancia az nemzetközi?
-
MCs88
aktív tag
Akinek Canton GLE 456 centere van, ez tényleg 31cm mély? (Mert akkor új TVs állványt is el kell kezdenem keresni )
-
MCs88
aktív tag
Polk Audio TSx440T + TSx220B + TSx250C szettről mi a vélemény? (Továbbra is Denon X2300W-vel)
Alig használtan elég jó áron meg tudnám szerezni (240). -
MCs88
aktív tag
Nah megjött tegnap az X2300W az elektrowelt-től (kösz a tippet, szállítással együtt 160-ból megállt), most már csak valami hangfalszettet kellene találnom hozzá.
Szemezek egy használt Polk Audio TSx440T + TSx220B + TSx250C szettel, de mivel mérsékelt lehetőségem van meghallgatni az összes szimpatikusnak tűnő szettet, így erősen tanácstalan vagyok. -
MCs88
aktív tag
válasz zsoika #15967 üzenetére
Ez természetesen világos és jogos. Az eddigi itteni és külföldi fórumok olvasgatása során viszont azt látom, hogy vannak olyan párosítások, amik biztosan halálra vannak ítélve, mert az erősítő és a hangfalszett teljesen más karakter és hosszútávon fárasztó hallgatni őket. Ezeket akarom elkerülni. A maradék "egymáshoz való" végtelen sok párosításban persze már a szubjektív dolgok döntenek és ott valóban belefér az, hogy nem biztos, hogy az ember megtalálja elsőre azt ami neki tetszik.
-
MCs88
aktív tag
Nah megvettem a Polk szettet, egyelőre sub nelkül. Nagyon tetszik eddig, jó párosításnak tűnik eddig a Denonnal.
-
MCs88
aktív tag
Sziasztok!
Néhány hónapja megvan a szett és szeretnék tanácsot kérni, hogy ti hogyan oldjátok meg azt, hogy halljátok egy filmben a beszédet, de amikor robbanás/stb van, akkor ne essetek le a kanapéról?
Épp most nézem a The Great Wall c. filmet. TrueHD angol hanggal, nagyon részletes és élvethető hanghatásokkal van tele a film, de hangerőt 34-46 között kell állítgatnom.
Ez a megszoksz vagy megszöksz esete, vagy van erre valami trükk a dynamic compression-ön kívül, mert az meg elég vadul nyúl bele a hangba? -
MCs88
aktív tag
válasz #98221312 #18347 üzenetére
Igen, igen tudom, csak az adussey-s dynamic volume-ot nem lehet MultiEQ XT nélkül használni, ami meg megint néha számomra túlzóan EQzza a hangot. Mindig csak a probléma
De egyébként van még egy Dialog Level Adjust is, amivel elvileg csak a beszédet erősíti a centeren.
[ Szerkesztve ]
-
MCs88
aktív tag
Sziasztok,
Eljött az ideje a SUB vásárlásnak a Denon X2300W és Polk Audio TSx440 5.0-s szetthez.
Nem tudok dönetni a Polk Audio PSW 125 és a Kef Q400B között. Mindkettőről jókat olvastam és papíron mindkettő pont az a karakter ami nekem kell (nem szeretem ha leesem a kanapéről a mélyektől). A Kef szerintetek megér ~30ezer Ft felárat? -
MCs88
aktív tag
válasz leximester #27366 üzenetére
Nálam az adott bemeneti formátumhoz az adott HDMIn az utoljára kiválasztottat használja. Reset után legelőször valóban ilyen multi valamit állít be mindig, de utána az előbb leírt módon működik.
-
MCs88
aktív tag
válasz #09634560 #36651 üzenetére
Az Amlogic S905X/W/D illetve S912 chip tudja, az egyetlen gond, hogy az ezeken futó droid egy fos, de van egy CoreElec nevű minimál linux ami SD kártyáról futtatható, direkt ezekre a chipekre van és direkt médialejátszásra, de erről bőségesen olvashatsz a hivatkozott topicban.
-
MCs88
aktív tag
Sziasztok,
Az utóbbi időben azzal kűzdök, hogy a mélynyomó kikapcsolt házimozi erősítővel is világít, hogy kap jelet. Eljutottam addig, hogy ha a TV és az AVR nincs összekötve HDMI kábellel, akkor helyreáll a rend, csak ez nyílván nem játszik. A kérdés, hogy mivel tudnám ezt megoldani. Az összes eszköz 1 eloszóba van bedugva, a TV és az AVR 2-eres, nem földelt tépcsatlakozóval rendelkezik, a mélyomónak földelt a tápkábele. Az AudioQuest-nek vannak olyan sub kábelei amin van földelés csatlakozás, ez segíthet? Mire érdemes kötni egy ilyen kábelnek a földelését?
[ Szerkesztve ]
-
MCs88
aktív tag
Azt tudom, hogy erre figyeltem amikor megvettem a sub-ot nagyjából 1,5 éve és nem volt ilyesmi. Most pár hete meg feltűnt, hogy miért világít zölden a led órákkal azután, hogy kikapcsoltam az AVR-t. Közben tovább próbálkoztam és a Telekomos IPTV box-ot ha lehúzom a TV-ről, akkor megszűnik a probléma (ez direkben a TVre van kötve és nem az AVR-re).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest