Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
#98221312 #55202 üzenetére
@Jigsaw04,@arcitec: Köszönöm szépen, időközben sikerült más megoldást találni, ha minden igaz már félúton van a MA Bronze 5.0.A futáros cégek fel se vették ma a telefont, nem sajnáltam volna akár 10e ft se erre, csak nem volt egyértelmű hogy pontosan hány tételt tartalmazhat egy küldemény meg mikortól számít nagy csomagnak vagy sok kicsinek stb stb, ez előtt rendre csak 1-1 kartondoboznyi dolgot adtam vagy vettem magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- A titánkeret nem olcsó
- Ford topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazon Fire TV stick/box
- World of Tanks - MMO
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest