- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
[kép]
Van valakinek tapasztalata ilyen akusztikai panellel?
Igazából festés előtt állunk és a tv mögé akartam valamit ahová elrejthetem a tv és hangfalak kábeleit, így bukkantam rá. A tv vel szembeni ágyvégnek is ilyet akarok így egyfüst alatt javulna az akusztika is. Viszont a neten ezek a panelek darált préselt fából készülnek, ilyen olyan fóliával és nem biztos hogy fejvéggként bírnák a strapát, pláne hogy kis polcot is akarok majd ráerősíteni.
Ehez képest az áruk elég borsos így arra gondoltam veszek egy fa tűzőgépet, falemezt, fekete filcet és valódi tölgy leceket aztán megcsinálom magamnak.
Viszont ha minőségre, kinézetre vállalható akkor szivesebben tölteném az időm mással. Praktikerben, obiban is árulnak ilyesmit, lehet oda becsoszogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- iPhone topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nintendo Switch
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- TCL 55C805 - 55 QLED MiniLED 4K 144Hz okostévé - garanciával
- Apple Airpods Max 2nd Gen. (2024) USB-C Starlight, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airpods Max 2nd Gen. (2024) USB-C Starlight, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Partybox Ultimate - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.