Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: Sirály
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonhetedik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
Nemir Ombe #27475 üzenetére
Nekem a Denon HEOS akadt ki tegnap.... beállítottam a NAS audio dirjét még múlt héten.
Tegnap elindítottam egy albumot lejátszásra és szaggatott a hang, majd süket. De a kijelzőn ott maradt a dal címe..... hiába kapcsoltam át máshova, hiába kapcsoltam ki az erősítőt.... Van még mit csiszolni a rendszerenSzerk: Hangerőt sem mindig tudom ott állítani a lejátszás oldalán.... beletekerni sem lehet a számokba, csak léptetni, vagy legalábbis nem találtam még meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest