Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
Nemir Ombe #27475 üzenetére
Nekem a Denon HEOS akadt ki tegnap.... beállítottam a NAS audio dirjét még múlt héten.
Tegnap elindítottam egy albumot lejátszásra és szaggatott a hang, majd süket. De a kijelzőn ott maradt a dal címe..... hiába kapcsoltam át máshova, hiába kapcsoltam ki az erősítőt.... Van még mit csiszolni a rendszerenSzerk: Hangerőt sem mindig tudom ott állítani a lejátszás oldalán.... beletekerni sem lehet a számokba, csak léptetni, vagy legalábbis nem találtam még meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bezámítás! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest