Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
junkpod #25995 üzenetére
Amikor 140-et kerestem abból is tudtam minden hónapban félretenni, nyilván arányaiban kevesebbet. Egyébként ez szerintem neveltetés, környezet kérdése. Pl nincs 20 milliós autóm, de nem is 2eFt-ért tudom tankolni a törlesztő hitel miatt.
Van pár ilyen ember a városban (Siófok). A látszat mindenek előtt. (Albérlet, de az iPhone X ott virít a kezében, a család meg közben számolja az aprót hogy holnap mit esznek)
Offtopic OFF. 😇
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OLED TV topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG MSI650
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest