- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
logineres
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ismerősömnek szeretnék egy homeszervert készíteni, amire szüksége van csak az Arr programok(sonarr,radarr,prowlarr), plex, torrent, Homeassistant, jellyseer, Cross-seed, illetve valami cloud tárhely, ahol megtud online nézni képeket, videókat, le és feltölteni, illetve másnak is kitudja publikálni linkben(esküvőket szokott fotózni) ez akár lehet nextcloud, zipline bármi csak lehetőleg gyors legyen és tudja ezeket a funkciókat.
Itthon nekem Proxmox+Lxc van megoldva a rendszer, neki pedig beállíttottam egy OMV-t, mert régebben ezt használta, de nem nagyon jött be neki. Szóval valami olyan rendszerrel szeretném megoldani, hogy amit beállítok utána ő viszonylag könnyen tudja frissíteni.
Mit ajánlanátok erre? Maradjon a proxmoxnál vagy valami alternatíva CasaOS, Cosmos, UmbrelOS, vagy runtipi jobb lenne neki? Egyiket se próbáltam még proxmox-on kívül, ezért nem is tudnom, hogy melyik felelne meg legjobban a célnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eaton 5P650IR 1U UPS + Web/SNMP + szenzor + sín (2db)
- Szerver Tápegység Gold / Platinum 750W 1000W 1200W 1600W 2000W Breakout Board Kábel HP DELL 12V
- DELL 685W-os új tápegység
- APC SMART-UPS X SMX3000HV 3000VA, USB SZÜNETMENTES TÁPEGYSÉG
- Huawei ups 3000va belső akkumulátoros szünetmentes tápegység UPS2000-G-3KRTS eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest