Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mexildos
aktív tag
Szia!
Köszönöm, hogy írtál. Igazából pont amit írtál, hogy a SUN-nak van 48 disk-es háza ez körülbelül ugyanígy néz ki amiről beszéltem csak fapadosabb és nincs ott a SUN logo
Itt van pár kép róla:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
bónusz képSzóval a lényeg hogy erről van szó. Na most ez első sorban tárolásra lenne kialakítva, ha úgy tetszik cloud dolgokra, de ide vehetjük akkor, a weblap elérést, e-mail szervert meg mindent ami manapság elérhető. Az adatokhoz interneten keresztül lehetne hozzáférni. Nem warez szerver meg ehhez hasonlónak készülne.
Viszont azon meg vagyok lepve, hogy azt írod, hogy a normálisabbik pénzért sem vállalja be a melót, hát akkor miért? Az ember lelkéért?
Nekem a célom, hogy hétköznapi alkatrészekből tegyek össze működő redundáns gép parkot. Pont ez motivál. A rövid kérdés pedig az, hogy ez lehetséges-e úgy hogy U méretekben beszélünk? A megérzésem az, hogy igen.
Szeretnék ebbe belejönni de senki nincs aki segítsen hogy mit merre kell összekapcsolni.Például a SUN hogy éri el hogy a 48 diskes tárolót nem kell szétdobni 4x12 részre? A fenti képeken mit kellene módosítani vagy moddolni hogy alkalmasabb legyen a megbízhatóságra, hibatűrésre? A házat amúgy le is lehetne gyártani a megfelelő módosítások után. Jóval olcsóbb mint egy sun tároló és már itt is sokat spórol az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vaku topic
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- További aktív témák...