Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooszi
senior tag
Sziasztok, nagy fába vágtam a fejszém, de meg csinálom, kemény leszek, egyenlőre tanácstalan vagyok, olvasgatok, nézelődök a neten és stb.....
Lényeg, vettem egy házat már mint pc-házat ami dual systeme-s, nagyon tetszik a gépház, Phanteks Enthoo Mini XL Dual System, fogad egy micro-atx és egy mini-itx rendszert, a micro-atx rendszert megvettem, 250.000 ft volt, a hülye fejemmel nem néztem meg a procit, nincs benne int. vga, így a proci eladásra kerül és veszek egy másik procit amibe van vga is. Na és itt kezdődik a probléma, melyik legyen a nas? az itx vagy a micro-atx?
A micro-atx erős konfig, 50.000 ft os Intel 1151 Z lapkás, elvileg ezt úgy vettem hogy ez lesz a gamer gépem, de nézegetem az itx lapokat, sajnos az integrált lapok kilőve nagyon gyenge benne a procik, plex server megeszi, szeretnék legalább 8 vinyót rádugni a lapra nas hoz, jó volna Intel lan, egyenlőre OpenMediaVault lenne a nas rendszer, de okosodok Linux téren, egyszer csak szeretnék Ubuntu Servert.
Itx re is költsek el 150.000 ft ot, lap-proci-memória.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GTA V
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Íme a BLEACH Rebirth of Souls nyitánya
- Milyen autót vegyek?
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...