- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shalafi66
veterán
válasz
zeltam #24688 üzenetére
Igen, ez a cső megfelel, de papírból is teljesen rendben van. Túl alacsonyra hangolni nem érdemes, főleg autóban nem. Egyrészt nő a kitrés, másrészt 25Hz környékén nincs túl sok energiatartalom az átlagos zenékben. Olyan frekvenciára hangolni kár, ahol nem használod a reflexcső által lesugárzott tartományt.
(#24687) x_424
Az a vastagabb műanyagfólia amiket a hangdobozok bevonására használnak, én úgy tudom, hogy nem kapható kiskereskedelemben. A vékonyabb öntapadó műanyag tapéták alá pedig teljesen sima felületet kell csiszolni, mert minden egyenetlenség átlátszik rajta. Az eredeti oldószerrel szerintem nem jön le, legfeljebb melegítéssel, talán (mivel eleve 150 fok körüli hőmérsékleten vasalták fel a forgácslapokra).(#24686) Lalikiraly
A csillapítóanyagra mindig igaz, hogy a dobozfalakon közvetlenül alkalmazva nem hat, csak befelé a doboz közepe felé van értelme, ahol az állóhullámoknak sebességmaximum pontjai vannak. A műanyag vatelin szerű paplantöltő teljesen jó, de a reflexcső környékét érdemes kikerülni vele, mert egyébként csökken a cső jósága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest