- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
shalafi66
veterán
válasz
DjTaRsY #32451 üzenetére
A megengedhető minimumimpedancia névleges érték -20%. 6-1,2=4,8
Átlagos félvezetős erősítő inkább feszültséggenerátorként működik, a lényeg a minimumérték betartása, a többi kevésbé számít. Azért a szélsőségeket érdemes kerülni, piezo magassal terhelve pl. gerjedhet néhány végfokozat, de ezzel, amit mutatsz, szerintem semmi baj nincs. Focal - JM Lab hangsugárzóknál a gyár 8 ohm névleges mellett 1,5-2 ohmos minimumpontokkal meri eladni a hangsugárzóit.
Egyébként valószínűleg megoldható másképp is a váltás, bár a mélyközép nem egy egyszerű eset, sajnos. Kicsit kínozni kell miatta a magasat.
Furcsák nagyon ezek az egyenetlenségek az SPL mérésedben. Ebből, amit látok, szerintem semmilyen következtetést nem mernék levonni. Ilyeneket szerintem nem csinálhat ez a két hangszóró.
Dobozon belüli állóhullámokat (ha arra gondolsz) közelebbi mérésekkel lehet ellenőrizni, nemrég volt téma itt is.
A csillapítóanyag kb. rendben van, annyi, hogy a dobozfalaknál nem tudsz csillapítani állóhullámot. Többre szerintem nincs szükség.
Az impedanciaválasz diagramon viszont nem b-reflex dobozt látunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Óra topik
- Netflix
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged