- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
mookica
tag
válasz
shalafi66 #31527 üzenetére
Az az érzékenység amire ez képes nekem bőven elég ahhoz képest amilyen hangszórókat akartam venni.
Biztos hogy lehet jobbat építeni ebből az összegből, csak az az aprónyi pici gond van ezzel hogy nem értek hozzá mivelhogy nem tudok mérni.
Te mondtad hogy mérés nélkül nem lehet hangváltót tervezni, így aztán nem is fog szépen szólni a méregdrága SS vagy Peerless...
A PA hangsugárzók szinte mind piezo magassal vannak szerelve, amik meg nem azok a JBL és a hasonló árkategória, amit viszont nem úszok meg 500€/pár.
Egyébként a piezoval igazad lehet, mert emlékeim szerint visít mint az állat, viszont nem adja le szépen a magasakat. Legalábbis az amit én hallgattam az így viselkedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest