Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
8
senior tag
Csapra szerelhetőt még nem használtam tartósan, de kancsósat használunk, teljesen más íze van a szűrt víznek, sokkal lágyabb, mellékízektőp mentes. A szódát is ebből készítem.
Nagyon szeretem egyébként a csapvizet is, de ha pár nap szűrt víz után megkóstolom a csapból, akkor olyan szaga és íze van, mintha hipós lenne.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Tangerine
senior tag
Nem tudom, hogy Karchernek mekkora bemeneti nyomás kell, de lehet, hogy egy magasba emelt edény (vödör/tartály) is elég lenne neki. (?)
Az enyében biztos, hogy nincs bemeneti nyomásérzékelő, mert megy akkor is ha elfelejtem kinyitni a bemeneti vizet. Próbáld ki, szerintem nyomás nem kell neki, csak viz, de ha elfogy akkor sem áll le, megy üresen is akár.Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
mephi666
nagyúr
...ez az a szint, hogy "százezres aranyozott csatlakozójú hdmi kábellel élénkebbek a színek" ...persze én is ezt mondanám, ha már egyszer olyan birka voltam, hogy ilyet vettem ...a digitális adatátvitel lényegét úgysem értik a hívők
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
1x összefutottam egy ilyen hívővel. Ő a ládából kidobta a hagváltót, és az audio csatlakozó helyett kézzel tekerte a drótokat mert úgy tiszábbnak hallotta a felharmonikusokat. Mert hogy az ónozott bepattintós csatlakozó lerontja a hangminőséget.
Megfogadtam, többé nem vitázok idiótákkal.[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
-
mephi666
nagyúr
nekem a linux még 20+ éve jött jól, amikor bekrepált egy hdd-m ntfs partícióval, amiről dos-ból le tudtam menteni a fat32-es adatokat, de ntfs-ről nem... linux alatt elveszett a hosszú fájlnevek nagy része, de a lényeges adat meglett mellesleg multimédiára se volt rossz, mert windowsnál barátibb volt a gépigénye és nem hízott telepítés után sehova... 1-2 ismerős is felbuzdult a sikeremen és külön kérte az uhu-t
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
a fan-ok évtizedek ota hirdetik a "Linux Desktop évét"
Szerintem ez sosem jön el, mert a MS mindig előrébb van jópár lépéssel.
Annak ellenére, hogy mar tényleg nincs messze a hasznalhatotol, de azért...
Azért én ezzel is vitatkoznék, mert annyira nem rossz ez, mint ahogy írod, hogy lassan most lesz használható... ez nem igaz. Sokan évtizedek óta Linuxot használnak és megvannak vele. Mióta a Steam Deckre ráállt a Valve, azóta már nagyon sok játék is fut rajta és némelyik jobban, mint Windows alatt, szóval már ez a pontja is kezd a rendszernek beérni.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
mephi666
nagyúr
...ja, aztán a fizikai oldószerre tettem a voksot megerősített 2 unicum, 1 grappa és n+1 sör... 10 körmöm helyett már csak 10 félkörmöm van, pedig tegnap vágtam... szike is picit segített, megoldva
...aki unatkozik és nem próbált még telibe önteni epoxival 1+ m2-t idomtalan felületre, annak "hajrá... jó lesz... szeretni fogja"
-
modflow
veterán
Konkrétan adenium obesumokról van szó, ezeket nem igazán kell locsolni télen, alapvetően kb. 2 hetente 100 ml és kész. Most itt oké, ha belóg radiátor felé, akkor igen melegíti nyilván valamennyire, ami hatással van az ültetőközeg víztartalmára. Maga a növény szereti a meleget, nyilván nem a cserépfűtést, de a radiátor teteje az ablakpárkány alatt van kb. 6-8 cm-el.
A növények már szép nagyok, és terebélyesek, így maga a cserép oké, hogy odafér a párkányra, de a növény "lombkoronája" szélesebb, mint a cserép és nekipréselődik az ablaküvegnek, már ha nem tolja le magát onnan, a helyhiány miatt...
Lógatni nem tudom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs