Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
MR_Joe #53244 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy a színtelensége miatt, mert egyébként ugyanaz.
Ecetsavas szilikonkaucsuk mindkettő, csak a színe más. Még a nagyfeszültségű szigetelési tulajdonságuk is egyforma, ezt onnan tudom, hogy TV-sorkimenőket is szoktam vele javítani. 25 kV nem gond neki.
-
Kernel
nagyúr
válasz
MR_Joe #53062 üzenetére
Csak pontosítanék, 7,4 V a névleges / átlagos feszültség, "hivatalosan" 8,4 V-ig lehet / kell tölteni a kétcellás Li-ion telepet.
Töltés után 8,4 V lesz az akku feszültsége, ami a használat során csökken majd le kb. 6 V-ig, illetve amíg engedi az integrált védelem.
Töltés közben, amíg eléri a 8,4 V-ot, a töltő stabilizálja az áramot a feltüntetett értékre, úgyhogy valóban az a helyzet, ha 1,5 A-es típus, akkor azt rá is erőlteti, ha tudja. (Akkor nem tudná, ha hibás lenne az akku és már megnőtt a belső ellenállása.)
-
imibogyo
veterán
válasz
MR_Joe #52272 üzenetére
Én azért egy dobozolást még dobnék rá (csak szebbet, mint amit én készítettem
)... Anno én is összeraktam egy állítható kimeneti feszültségű modult is, de idő hiányában ez nem került bele a "nagy" dobozba. Most, hogy végre tudok lézer-gravírozni és végre van műhely is, talán készítek egy új dobozt az egésznek....
-
törölt tag
válasz
MR_Joe #50607 üzenetére
Gyorsan kellett valami és csak ez volt, most ezért nem megyek Obiba. Ez is kint volt az udvaron negyed tábla, mert valami nagyokos ezzel takart le valamit aztán otthagyta. Úgyhogy a tisztább részekből méretre vágás után még felcsiszoltam picit, meg takarítgattam mire használható lett. Szerencse hogy ezek a kis vizet még elbírják.
-
kmisi99
addikt
válasz
MR_Joe #50221 üzenetére
Akkor bekötöm a 3. at is.
Gondolom azzal nincs gond ha másfajta telefonnal töltöm. Feszültségre megegyeznek. Úgy nem történhet nagy gond?
Egyébként, hogy on is legyek, tegnap 1,5 éve halottnak hitt Nokia N82 telefonom sikerült bebikázni. Csak adtam az aksijának a képen látható másik telefonról egy kis töltést és máris feléledt a nokia azóta feltöltöttem és hibátlan.
-
creation
senior tag
válasz
MR_Joe #50050 üzenetére
Semmi extra
Csak nem szeretem ha a gépemben túl sok ventilátor van. A Scythe Ninja meg a ház hátuljába épített ventilátorral haverságban van, így a CPU-ra nem kell külön venti. ~passzívban meg van oldva a 750k hűtése @4,1GHz-en@55C mellett
Szóval akinek vágya támadna erre a hármasra (A88XI-AC + Ninja + 750k), az nyugodtan zavarhat
Új hozzászólás Aktív témák
- EKWB EK-KIT S360 (3831109863534) Komplett Vízhűtés
- Használt prémium miniITX számítógépházak - COOLER MASTER Elite 120 Advanced - THERMALTAKE Core V1
- Újszerű! Schneider Electric APC Back-UPS 750VA BX750MI-GR
- Minőségi Corsair HXi Series HX1200i 1200W 80 PLUS Platinum
- EVGA SuperNOVA 1600 G2 1600W 80 PLUS Gold Fan-Stop 120-G2-1600
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest