Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz MR_Joe #50050 üzenetére
Semmi extra
Csak nem szeretem ha a gépemben túl sok ventilátor van. A Scythe Ninja meg a ház hátuljába épített ventilátorral haverságban van, így a CPU-ra nem kell külön venti. ~passzívban meg van oldva a 750k hűtése @4,1GHz-en@55C mellett
Szóval akinek vágya támadna erre a hármasra (A88XI-AC + Ninja + 750k), az nyugodtan zavarhat
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
kmisi99
addikt
válasz MR_Joe #50221 üzenetére
Akkor bekötöm a 3. at is. Gondolom azzal nincs gond ha másfajta telefonnal töltöm. Feszültségre megegyeznek. Úgy nem történhet nagy gond?
Egyébként, hogy on is legyek, tegnap 1,5 éve halottnak hitt Nokia N82 telefonom sikerült bebikázni. Csak adtam az aksijának a képen látható másik telefonról egy kis töltést és máris feléledt a nokia azóta feltöltöttem és hibátlan.
-
törölt tag
válasz MR_Joe #50607 üzenetére
Gyorsan kellett valami és csak ez volt, most ezért nem megyek Obiba. Ez is kint volt az udvaron negyed tábla, mert valami nagyokos ezzel takart le valamit aztán otthagyta. Úgyhogy a tisztább részekből méretre vágás után még felcsiszoltam picit, meg takarítgattam mire használható lett. Szerencse hogy ezek a kis vizet még elbírják.
-
imibogyo
veterán
válasz MR_Joe #52272 üzenetére
Én azért egy dobozolást még dobnék rá (csak szebbet, mint amit én készítettem )... Anno én is összeraktam egy állítható kimeneti feszültségű modult is, de idő hiányában ez nem került bele a "nagy" dobozba. Most, hogy végre tudok lézer-gravírozni és végre van műhely is, talán készítek egy új dobozt az egésznek....
-
Vigilante
őstag
válasz MR_Joe #53058 üzenetére
Sajnos, az akku bizony fölveszi, azt a +0,5A-t is. Szal ,azért nézd közbe, hogy kezd-e olvadozni az akku, miközben töltöd.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Kernel
nagyúr
válasz MR_Joe #53062 üzenetére
Csak pontosítanék, 7,4 V a névleges / átlagos feszültség, "hivatalosan" 8,4 V-ig lehet / kell tölteni a kétcellás Li-ion telepet.
Töltés után 8,4 V lesz az akku feszültsége, ami a használat során csökken majd le kb. 6 V-ig, illetve amíg engedi az integrált védelem.
Töltés közben, amíg eléri a 8,4 V-ot, a töltő stabilizálja az áramot a feltüntetett értékre, úgyhogy valóban az a helyzet, ha 1,5 A-es típus, akkor azt rá is erőlteti, ha tudja. (Akkor nem tudná, ha hibás lenne az akku és már megnőtt a belső ellenállása.)
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz MR_Joe #53244 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy a színtelensége miatt, mert egyébként ugyanaz.
Ecetsavas szilikonkaucsuk mindkettő, csak a színe más. Még a nagyfeszültségű szigetelési tulajdonságuk is egyforma, ezt onnan tudom, hogy TV-sorkimenőket is szoktam vele javítani. 25 kV nem gond neki.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest