Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
hzsolee #70316 üzenetére
Én is örülök hogy felvetettétek itt ezt a szegecsanya dolgot és persze én is elkezdtem agyalni a félautomata megoldáson, 20k-ért egy befogó szerszám még 20 db furat esetén drága, nem hogy "már 10 felett elgondolkodtató". xD
Ugyanakkor nekem sajna a teherbírásra van szükségem, így tényleg valszeg már a másodiknál elegem lenne belőle.Tehát a lényeg hogy a menetes részt valahogy fixálni kell, az nem mozdulhat, nem foroghat a behúzási folyamat alatt.
Nekem két szabadon álló lemezt kell összefognom, nem pedig egy már beépített szerelvényt.
Még nem fogtam szegecsanyát a kezembe, de a másik oldalról nem lehetséges a csavar becsavarása?
Amire gondoltam hogy belehelyezem a szabadon álló lemezbe a szegecsanyát, majd ebbe hátulról beletekerem a hatlapfejű csavart átmenő hosszal annyira, hogy a behúzási oldalról rátekerhessem az anyát.
Így a lényeg, hogy a hatlapfej és a meghúzandó anya eltérő oldalon van,
---->>>>tehát a hatlapfejet befoghatom satuba, majd a másik oldalról az anyát meg tudom húzni aksis behajtóval, szabályozott nyomatékkal.
Ha 12.8-as csavart használok, 8.8-as szegecsanyával, akkor elvileg nem fogom beletörni a csavart.(Ha valaki nem látja át mire gondolok, rajzolhatok móricka rajzot.
)
De ez persze csak a lemezekhez alkalmazható elméleti módszer amit még le kéne tesztelni, a felszerelt kapuba történő zárfelszerelések esetén még agyalni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- LEGO klub
- Peugeot, Citroën topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest