- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnapi kókány:
Akik használnak Parkside csavarbehajtókat, biztos találkoztak a 12 voltos kicsi géppel. Nagyon kezes jószág, van belőle levhető tokmányos változat is. Nos, mikor a Lidl egységesítette az akkukat, két sorozat maradt, az X12V és az X20V, úgy öt éve már csak ilyen gépeket lehet kapni, és kategórián belül mindbe ugyanaz az akku megy, lett dupla kapacitású is. De persze visaszafelé nincs kompatibilitás, nekem még a régi gépem van, amihez szinte lehetetlen beszerezni akkut és töltőt, az újakhoz viszont akad bőven. A két akku között az eltérés a fordított behelyezést megakadályozó két apró "szárny" az akkun, ennek pozíciója feljebb került, így a régi gépben pont ott van a horony széle, ahol az új gép szárnya.Bevett megoldás az új akkuról lereszelni a szárnyat, de ilyenkor töltéskor észnél kell lenni, mert fordítva is belemegy a töltőbe, amit az akkupakk túlél, de a töltő nem.
Nekem viszont van egy már nem garis gépem, és egy garis akkum, aminek meg akarom tartani a gariját, hátha kell. Rövid méregetés után a képen látható eredményre jutottam (egy nem használt pákát áldoztam be a célra, házilag faragott heggyel). Ha a lenne "Dremel" gépem, martam volna egy új hornyot a régi töltőbe is, és akkor az új töltőt elő sem kell vennem.
Plusz infó: akinek 16 voltos csavarbehajtója van (anno volt X16V, hogy még jobban szegmentáljuk a szerszámokat...), rámegy az X20V akku, picit kell faragni a gépen hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest