Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hideyoshi
tag
Köszi, megoldottam a következőképp:
Egy 8cm Zalmant betettem a vinyók elé, ez befele fúj. Ezzel kb 5-7 fokkal hűvösebbek a vinyók. Még a melegedésre hajlamos Seagate is max 45 fok.
Egy másik 8cm Zalmant beraktam a táp alá hátra, az kifele fújja a levegőt. A ház oldalába meg vágtam egy lyukat, oda tettem a 12cm -es halk ventit. Ez épp a hidat, ramokat leheli.
Így elértem, hogy full terheléssel max 56 fokra megy fel a proci. A deszka is 5 fokkal hűvösebb. Pedig a szobában is melegebb van, mint az első méréskor.

-
Hideyoshi
tag
Az én házam sima hagyományos ház. Van összesen 3 ventim. Egy 12cm Coolink Ultra ez 750-et pörög csak de hangtalan. És 2db 8, vagy 9 cm Zalman. Ezek már pörgősebbek. Hogy helyezzem el őket, hogy a vinyókat is hatékonyan hűtsék, fullon 45-50 fokosak is voltak már, illetve a procit. Ez Athlon 3200+. Igloo 7200 hűtővel, terhelten 60-65 fok is néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
?