Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Fractal Define r4 házam, illetve egy Alpenföhn Brocken 2 processzorhűtőm.
Új konfig kerül a házba. 4670k - t váltok 10400ra, egy Gigabyte b460 hd3 lapon. Vga jelenleg EVGA Classified gtx 980ti,ezt tavasszal tervezem cserélni.
Első kérdésem, hogy jól értettem, az új processzorra ugyanazzal a felfogatással tényleg fel tudom tenni a jelenlegi hűtőm?
Illetve szeretném cserélni a ventilátorokat a házban. Hová érdemes ventit tenni, illetve milyet, ha relatív csendes, de mégis jól szellőző megoldást szeretnék? Ha lehet olyan 5000ft/db fölé árban csak nagyon indokolt esetben mennék.
Illetve amennyiben a jelenlegi hűtőm elég és felszerelhető a majdani lapra, úgy arra is kellene egy ventilátor.
Köszönöm... -
weres78
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek, most is gumival van fent a venti...
-
weres78
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék 4db ventilátort vezérelni vagy meghajtani egy szekrényben, ahol kizárólag 220v van. Cél a levegő mozgatása.
Hogyan tudom ezt kivitelezni legegyszerűbben, legolcsóbban, de megbízhatóan?
Ezeket a PC ventilátorvezérlőket lehet valahogy 220v - ról hajtani?
Illetve úgy gondolom az is járható, ha a 4db 120 vagy 140 mm venti megy fix 1000-1200as fordulaton, de ezt hogyan tudom bekötni? -
weres78
senior tag
válasz abdulka1 #40185 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Sajnos nem sokat tudok a gyakorlati megvalósításról. ARCTIC P12 PWM PST 120x120x25mm (ACFAN00120A). Ilyen ventikre gondoltam, ebből kellene ugye 4 (ha van jobb ajánlat megköszönöm). Dc-dc van. Tehát kellene, hogy milyen tápot vegyek, illetve azt hogyan tudom bekötni?
Ja, és kb 2 méteres kábelek kellenek a táp és a ventilátor közé. -
weres78
senior tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy nagyobb házat jó szellőzéssel de csendes kivitelben?
A Fractal Design Define r4 tetszett, sajnálom, hogy eladtam. Az szerelhetőség szempontból, design, méret stb tetszett...
Valami hasonló kellene...
Nem feltétlen kell új, újszerű használt is jó lenne.
Ha tudtok tanácsot adni ventikre (mennyit, mekkorát, hová) azt is megköszönöm.
Atx méret kellene, amibe egy nagyobb vga is elfér.
Ujból 40.000ft környékén szeretnék költeni, használt lehet akár drágább is, ha jelentősen olcsóbb az új áránál...
Esetleg Intel procira léghűtésből mit érdemes most? 11700k - ra lenne, de jó lenne ha esetleg később egy erősebb procira is elég lenne... Ezt szeretném olyan 15000 körül kihozni, ha ennél kicsit drágább persze belefér...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest