- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Közben nekem is megérkezett a ház, tegnap este össze is raktam. Előlapi panellel szabályzom a ventik fordulatát, most is vissza vannak véve 600 RPM-re.Egy kicsit érdesnek tűnik a hangja, nem tudom hogy " bekopik-e "?
Annyira nem nézegettem még az előlapba berakható ventihelyeket, nekem kicsit furcsának tűnik ez a bepattintós megoldás, és nem nagyon láttam, hogy hogyan lehet oda 120 mm-es ventiket berakni.
A Wing-Boostokat ismerem, van is nekem 5 darab belőle , én nagyon szeretem őket.
-
zodo
nagyúr
Na, hosszas várakozás után végre sikerült hozzájutnom a rendelt Swif2 120P, 800, 1201-es ventikhez. 120P csak tartalékba vettem.
Viszont a lámaságom miatt részben, besz...attam magam a 1201-el, mert nem néztem meg a házam előlapi ventihelyét és cak 8 -9 cm-ek férnek el. Mindegy, betettem az oldallapba.A 120P-hez mellékelt elosztóra csatlakoztattam a 800 és 1201 párost az alaplapi pwm-es házventi aljzathoz.
Jó ez így, nem lesz gond ?
-
Vasinger!
nagyúr
Helló!
Nem, nem ugyanolyan jók. Sokkal rosszabb a Swif 1-es széria. A 2-es szériának nincs motorhangja, halk, csak szélzaj van és a csapágyazása is folyadék, ellenben a régi kék lapátossal, a golyós csapággyal.
#5644 potkem: Meglett!
artiny: A hsz. második részére. (az elsőt nem nagyon értem, vizuális típus vagyok, de amennyi lejött belőle Neked egy ilyen kéne vagy ha nem elég hosszú egy hosszabbító). Szóval ugyanúgy kell bekötni mint a 3 pineset, csak a sárga fordulatszámvisszaejelzőt kihagyod. Egy kis segítség: 1, 2
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest