Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Csandi

őstag

válasz Pityu. #44712 üzenetére

Gyerekként mindig csúcs gépről álmondtam de nem lehetett sosem csak ilyen nagyon basicek. Most így 27 évesen az elmúlt 2-3 PC-m már felső kategóriás volt, de egy pár éve nincs PC-m, most döntöttem úgy, hogy építek megint és akkor mindent bele. Nem munkára lesz, arra ott a céges laptop na meg egyébként is csak office progikban meg 1-2 BI toolban dolgozom, szimplán csak játékra, de 1440p 480hz-es OLED monitorral. (4K -t nem akartam mivel kompetitív játékokat is játszom és kell az fps, meg arra ott a szintén OLED TV ha nagyon akarnék úgy játszani valami story gamet). Komp gamekben ki lesz használva az a hz, mert lesz annyi fps, OLED az OLED, és azért single/coop gamet sem szeretnék 100fps alatt játszani. Miután ehhez körvonalazódott a hardverigény, akkor nyilván a gép többi része se maradjon el tőle. És persze perifériákból is csúcsot. De azért amit lehet apróról veszek, annyit azért megspórolok. Pár évig úgyis használni fogom mielőtt hozzányúlnék, ha leosztom nem vészes az ára, na meg a motorozás ennél sokkal drágább hobbi, tekintve, hogy csak a motorom ennél több 2x több, és annak még üzemanyag meg kopóalkatrész/szerviz költségei is vannak, meg pályanapra díj stb., más hobbim pedig nincs, szóval ez a kettő untig elég, de akkor ezeket már magas szinten :D

Új hozzászólás Aktív témák