- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
NvidiaRTX #41756 üzenetére
Már nem azért de én tudom hogy a CPU mellé jó lenne egy erőseb VGA, de én inkább ha volt valamennyi keretem akkor először a alapokat fejlesztem, nem a VGA-at hogy erős CPU limitem legyen, mert i5 6600-ról váltottam. És azért vn még az 1060 mert egy erősebb VGA annyiba fájna mint a CPU upgrade alaplapappal, RAM-al és CPU hűtővel együtt. Majd idővel tuti le lesz az is váltva. De a 6600 előtti gépemben is lesőször ugyan így tettem, mert akkor Core2Quad Q9550-esem volt és GTX660-al, és egy darabig a 660-as volt a 6600 mellett is.
Amúgy nekem meg a harmadik Gigabyte lapom és semmi bajom velük, igaz ahogy a mostani sem, az elődök sem fapados lapok voltak.( Gygabyte GA-EP45-UD3LR amiben a q9550 volt húzva 3,5-GHz-re benne a CPU gond nélkül. Az i5 6600 alatt pedig egy Gigabyte Z170-D3H deszka volt.)
-
jokeph
nagyúr
válasz
NvidiaRTX #41756 üzenetére
Már a H170-es Giga lapon is úgy állogattam a ventiket ahogy akartam, akár BIOS, akár a Giga szoftveréből.
Az RTX 4080-ra nem lehet direktbe rákötni a ventiket ? (mint pl. az Asus GTX 1070-nél?)
Milyen lapod is van ?
Asus lapoknál majd minden esetben előszőr BIOS-ban kalibrálást le kell a ventikre futtatni, addig minimálisat lehet velük játszani/vagy semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android szakmai topik
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest