- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lalee88 #28745 üzenetére
A pro M TG ben mar elvileg az uj phanteks ventik vannak .
[link]
Kulfoldi forumokon nagy elismeressel nyilatkoznak a Phanteks ventikrol. Nekem is volt 14cm meretben a Phanteks PH-F140SP verziobol ,nagyon jo venti.
Az biztos ,hogy hazhutesre szuper,leven krva jo a statikus nyomasuk purszuro /racs mogott is . Persze vannak csendesebb ventik is , a kerdes ,hogy neked mennyit er meg a teljes csend . En a helyedben kiprobalnam a gyari ventit ,foleg ha le tudod szabalyozni ,ha nincs terhelve a gep. -
Grózi
Topikgazda
válasz
Lalee88 #28745 üzenetére
A gyári ventik cserések ha csendet akarsz.Ahhoz hogy tudjak ajánlani,még kéne egy árkeret+a lapod ventialjzatainak lábkiosztása.Megtalálod a User Manualban Internal Connectors fejezetben a ventialjzatok lábkiosztását
-segítség az Összefoglalóban,vagy ha nem vagy biztos benne akkor töltsd fel ide a képet! -
válasz
Lalee88 #28745 üzenetére
Nekem is pont ilyen házam van!
Teljesen jók a gyári ventik! amik egyébként egy butított PHANTEKS PH-F140MP -nek felelnek meg, mert csak 1200RPM a max fordulatuk és csak 3.pines a csatlakozójuk!
De légszállításban és hangban is nagyon jók! én a hátsót előre tettem az eső mellé és le vannak szabályozva 600.RPM re így semmi hangjuk nincs, de a levegőt így is tolják elég jól! Felül a kompakton van 2db Akasa Piranha 700RPM el, és hátra pedig vettem 1db PH-F140MP ami szintén le van szabályozva majdnem 500.RPM re!
így egész csendben van full terhelés alatt is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- BestBuy ruhás topik
- RAM topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- NVIDIA® driverek topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest