Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
A tegnapi válaszom kicsit ironikus akart lenni: arra akartam célozni, hogy ilyen tranzakcióra csak egyazon szomszédságon belül kerülhet sor, ezért nem látom sok értelmét, hogy ide a topicba valaki beírja, mi kellene neki. Csatlakozz egy aktív csapathoz és ott kérj segítséget.
Egyébként szerintem a Prohardver szomszédság döglött, a Mobilaréna még talán működik vagy ott van Kehes csapata is. Én amúgy egyikben sem vagyok benne, nekem van saját. Annak sem látom értelmét, hogy pár órára csatlakozol valakihez, majd távozol az üzletelés után, mert ha éppen akkor indul egy derbi, akkor az adott csapatot magasabb ellenfelekkel dobja össze és végig hátrányban lesznek, miután leléptél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- One mobilszolgáltatások
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi