Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Visi_570

csendes tag

válasz zsolli #7185 üzenetére

Furcsa. Szerintem első körben mindenki bot csapattal játszik. Először azt gondoltam, hogy a helyezés alapján (a csapatod adatlapján a legutolsó információ) osztja ki a 7000-es illetve 12000-es stadionos botokat, mert az NBI-ben ha jól láttam mindenki 7k-s ellenfelet kapott, de a hatodban már látszik, hogy az utolsó négy rendre 12k-s ellenfelet kap.

Helyezés alapján viszont a 8016. 12000 férőhelyes ellenfelet kapott, míg a 6464. csapat 7000-eset.

Egyébként a kupa lebonyolításának szabálya:
    Minden országban van nemzeti kupasorozat. A kupában legfeljebb 32 768 csapat indulhat, az ország méretétől függően
    19 112 csapatos ország: 16 384 csapat lehet a kupában

Magyarország: 19 112 csapatból és 16 195 aktív felhasználó

Ez a gyakorlatban úgy fest, hogy az első helyen álló csapat (NBI tavalyi bajnoka) kapja a rangsorban utolsó csapatot, a második az utolsó előttit stb...
    Gondolom az lehet ebben, hogy kevesebb aktív felhasználó van, mint ahányan jogosultak lennének a kupára, így mindenki kap egy bónuszkört. Mivel a botok nem rendelkeznek helyezéssel, ezért akinek jobban jönne némi pluszpénz, az nagyobb stadionnal rendelkező botot kap, és úgy találták ki, hogy hatodban pl az utolsó négynek adják meg ezt a kedvezményt.

Nem néztem át alaposan, ezért nem vésem kőbe a gondolatomat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés