Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolli

addikt

válasz plus44 #19671 üzenetére

Jaaa, és végre megint van egy kisebb mákom ifik terén. Ma húztam:

Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Rudolf Varga, és 15 éves.

Ha fejlesztjük Szélsőjáték képességét, rövid időn belül jó szintre is léphet! Szerintem ő egy középszerű játékos. Jelenleg szerintem Szélsőjáték képessége nagyjából középszerű szinten van.

A fiú magasabb a vele egykorúaknál, és ki is tudja használni az ezzel járó előnyt. Számolj vele, ha egy jól fejelő játékost szeretnél a csapatba.

Találunk helyet számára az akadémián?

15 éves 85 napos :R

• zsolli

addikt

válasz plus44 #19671 üzenetére

A poén, hogy átnéztem pár kp-t, akik keretben vannak az U-20-ban. Ügyesek, szépek és Jól fejelők:DDD

De az edzésük során felfedeztem hiányosságokat. Az sajnos benne van, hogy lesérülnek a játékosok...

De láttam olyat, hogy valamelyik eltiltást gyűjtött be, nem is játszott a következő bajnokin, de a barátságoson sem :Y Itt kapásból figyelmetlenség miatti edzésvesztésről beszélünk.

Aztán ugye az is le van írva, hogy míg kupázol, akkor bajnokin játsszon a játékos edzett poszton, kupában meg valahol, mindegy hogy hol, csak kapjon tapasztalatot. Na, ezt is kevés játékosnál látom. Én meg szarakodtam a kupában is, mert suhanc kp-kat kellett csatár és/vagy védő poszton játszatnom. Amennyi plusz XP-t begyűjtöttem a srácaimnak így, egy ilyen U-20-as tétmeccs a maga 10 XP-jével egy csöppet lekőrözi:DDD

A "C" kategóriába sorolt srácomnak még sosem volt edzésvesztése. XP-nél voltak buktái, mert párszor kiállították (:DDD), de szerencsémre nem kupakörnél, így barátságoson tudtam pótolni az edzését. Természetesen "B" csapatos kp-m rovására. Azt nem néztem, hogy szezon szüneteknél váltottak-e edzést, de én nem. Ami szintén azt jelenti, hogy a "B" csapatosaim lókukit sem kaptak.

Új hozzászólás Aktív témák