Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolli

addikt

válasz r0by #18752 üzenetére

Szerintem igenis szép.

A másik védődnél a megfelelő gólszerzés majdnem olyan, mintha semmije sem lenne. Itt megjegyzem, hogy az én remek védőmmel rohadt nagy mákom volt.
    Röviden:

Azt hiszem utolsónak húztam:

Van egy jelöltünk a számodra. Milán Szendrei a neve, és 16 éves.

Összességében nézve ő szerintem egy megfelelő szintű játékos. Ez a játékos jelenleg középszerű szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Gólszerzés képességű játékosod.

Nos, adjunk neki egy esélyt?

16 éves, kicsit féltem, erre kiderül, 16 éves 1 napos volt:DDD

Na mondom középszerű gsz, max. megfelelő gsz. Első meccsén gsz/rövidpasszok-at kapott, hogy megtudjam az átadás maxát. Edző elárulta, hogy gyenge a max-a.

Na, mondom hol a fenébe van egy erős skill, az összességében megfelelőhöz?

Előbb jsz/szj-n gondolkodtam, de aztán gondolkodtam, mondom a HT biztos szivat, és lehet, hogy a védekezése a brutál? Ment kp-ra, kapta a jsz/területvédekezést. Megtudtam, hogy a jsz jelenleg csapnivaló, a védekezés max-a remek. Na mondom hoppácska. Számolgattam, mondom kicsit kevesebb mint egy szezon alatt elérni a remeket...
    ...mondom ha gyenge, vagy középszerű alján van, nem fog menni.

Köv. meccsen védőként védekezés/területvédekezés. Kiderült, hogy jelenleg megfelelő a védekezése. Igaz itt kiderült egy másik játékosomról, aki technikás,hogy a def. max-a jó:DDD

Közben a max. remek def-esről elárulta az edző bónuszként, hogy a jsz max gyenge(4), bár nem volt annyira fontos, mert a HY 4 db (!!!) ikret talált neki:DDD

Na, szóval a Te srácod nagyon tetszik. Ha védőket edzenék biztos megvenném. Az 5-ös jsz és a 6-os szj nagyon jó kiegek. Az erőteljes spec. meg elmegy védőnél, lehet vele faszán tördelni, de esőben tuti pályán lenne tétmeccsen;)

Új hozzászólás Aktív témák