Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Szerintem igenis szép.
A másik védődnél a megfelelő gólszerzés majdnem olyan, mintha semmije sem lenne. Itt megjegyzem, hogy az én remek védőmmel rohadt nagy mákom volt.
Röviden:Azt hiszem utolsónak húztam:
Van egy jelöltünk a számodra. Milán Szendrei a neve, és 16 éves.
Összességében nézve ő szerintem egy megfelelő szintű játékos. Ez a játékos jelenleg középszerű szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Gólszerzés képességű játékosod.
Nos, adjunk neki egy esélyt?
16 éves, kicsit féltem, erre kiderül, 16 éves 1 napos volt

Na mondom középszerű gsz, max. megfelelő gsz. Első meccsén gsz/rövidpasszok-at kapott, hogy megtudjam az átadás maxát. Edző elárulta, hogy gyenge a max-a.
Na, mondom hol a fenébe van egy erős skill, az összességében megfelelőhöz?
Előbb jsz/szj-n gondolkodtam, de aztán gondolkodtam, mondom a HT biztos szivat, és lehet, hogy a védekezése a brutál? Ment kp-ra, kapta a jsz/területvédekezést. Megtudtam, hogy a jsz jelenleg csapnivaló, a védekezés max-a remek. Na mondom hoppácska. Számolgattam, mondom kicsit kevesebb mint egy szezon alatt elérni a remeket...
...mondom ha gyenge, vagy középszerű alján van, nem fog menni.Köv. meccsen védőként védekezés/területvédekezés. Kiderült, hogy jelenleg megfelelő a védekezése. Igaz itt kiderült egy másik játékosomról, aki technikás,hogy a def. max-a jó

Közben a max. remek def-esről elárulta az edző bónuszként, hogy a jsz max gyenge(4), bár nem volt annyira fontos, mert a HY 4 db (!!!) ikret talált neki

Na, szóval a Te srácod nagyon tetszik. Ha védőket edzenék biztos megvenném. Az 5-ös jsz és a 6-os szj nagyon jó kiegek. Az erőteljes spec. meg elmegy védőnél, lehet vele faszán tördelni, de esőben tuti pályán lenne tétmeccsen

Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Projektor topic
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest