Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanoXP
aktív tag
válasz
Harrylles
üzenetére
hát nem, még rosszabb, mint a fenti...

Te is cseréld le egy JÓ EDZŐRE, csapnivaló vezetői képességgel (vagy, ha van egy olyan nagyon rutinos (minimum remek tapasztalattal) spílered, aki már több, mint 16 hete (1 kerek szezonja) a csapatod tagja, akkor csinálj abból edzőt. Én az egyik védőmet így neveltem ki (igaz 150-valahány millámba fájt, de szvsz megérte)...
Most nézegettem, hát jövőre elég szűkösen fogok lakni (most -21 millában vagyok, az évre elfogytak a hazai tétmeccsek, így 3 hétig bevétel nuku). Lesz még egy transferem (egy out.+4 IM-et cserélek egy out+4 csatárra: out=outstanding=kiemelkedő), ha abból okosan jövök ki, akkor +20 millával le tudom hozni. Ha nem, akkor cumi-Cecilén befigyel és meg kell válnom egy nagyszerű 20 éves csatáromtól, megfelelő passzolással... Nagyon úgy néz ki, hogy ez be fog következni (hacsak nem rántok egy kib. jó ifit)...
Új hozzászólás Aktív témák

- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest