Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• einstein

senior tag

válasz JanoXP #1259 üzenetére

A 10-15%-ot a teljes edzéshez viszonyítva mondtam. (Mások becslése, ami szerintem igaz lehet)
    Ha egy játékost nem edzel és mondjuk már a 20-as évei közepe felé van, ez bizony elég kevés. Pl ha mondjuk egy 21 éves játékost nézünk, aki elvileg 10 hét alatt lép, nála a töredékedzés 1 % lehet. Ahhoz hogy ő 1 teljes szintet lépjen kell mondjuk 100 edzés, ami több mint 7 szezon. És közben nem néztük, hogy öregszik, méghozzá nem is keveset, tehát tényegesen ennél sokkal több kell.

Szóval azt akartam ezzel mondani, hogy ha egy fiatal high-solidot veszünk, ott lehet számolni vele, de idősebb játékosoknál illetve hosszútávon nem jelentős a töredékedzés hatása.

(Ezért tartom én a töredékedzést hülyeségnek, mert nincs semmi érdemi jelentősége. A DT-knek viszont pont ez segít. Ha nem lenne töredék a DT-zés az edzés alternatívája lenne. Tehát ha fenn akarsz tartani egy jó csapatot max 5 emberrel tudnál DT-zni, míg mások azon az 5 helyen edzenének, így gyak a DT-nek elmenne a jelentős többletbevétele. Amíg viszont ezt nem csinálják meg, aki kimarad lemarad elven én is próbálkozok DT-vel.... )

Új hozzászólás Aktív témák