Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Na, ennek fényében...
...mi van ha eladsz 2-t?Mondjuk ha "csak" 80-at kapsz a kettőért, már pluszban vagy.
~40 megy a "banknak", és a másik feléből meg vásárolsz megfelelő skilles fiatal playákat.Jó ötlet? (Többiektől is kérdem).
Zs
Ui.: gondolom a Jól fejelőd a legjobb nem?
-
zsolli
addikt
HO-ban azt, hogy nagyjából hol állnak szinten belül (és persze most milyen szinten vannak).
A HT-n, meg egyenként klikkelj a játékosokra, és jobb oldalon van egy olyan opció, hogy árbecslés.
Ilyenkor a fő, ill. 1-2 mellékskillt figyelembe véve kiadja a nemrég gazdát cserélt hasonló képességű játékosok eladási árát.Zs
-
gooool
őstag
Így van,bajnokin az egyik,barin a másik játszik.
Világklasszis 20 év körüli kapus 500 és 750 milla között van,ha afelé edzem,akkor meg iszonyat összeget kérhetek érte.
Kp. edzést azért vetettem el,mert a jó pénz akkor jön ha a mellék-skilljei is jók,azt meg ismét sok idő feledzeni... -
zsolli
addikt
Nem tudom, milyen értékeléseket hoznak a csoporttársaid, de majd HO-ban megnézed, hogy ennél a 3 fiatalos belső kp-val kb. milyen kp-t érsz el. Esetleg amelyik szélsődnek van játékszervezése, azt közép felé irányíthatod. De ha még 1-2 meccsen ki fogsz kapni emiatt, ne aggódj. Először is mi megvigasztalunk
, másodszor meg inkább most kapjál ki sokszor az elején, mint később, amikor már reális céljai vannak a csapatnak.Zs
-
koxos:8]
senior tag
-
zsolli
addikt
Akkor nézzük a kiadásokat:
- 1.420e Ft a stadion,
- 2.139e Ft a bérek.Személyzetnél két dolog lehetséges. Vagy 8 db segédedző és 2 db szóvivő (szurkolói szám alapján), vagy 10 db segédedző és 2 db szóvivő. utóbbinál számolva ez 12 ember, azaz heti 4.320e Ft.
Ehhez hozzáadva a fenti két összeget, heti 7.879e Ft a kiadás. Ez az alap. Ezt még növelheti esetleg gyúró és doki.
Alap kifizetésnél így 3.121e Ft pluszod lenne hetente (2 heti lebontásban). Ami most szerencsés, hogy ha jól látom, egymás követő 2 meccsed is otthon lesz, így mindkét héten lesz meccsbevétel. Igaz, hogy utána meg 2 hétig nem lesz

Tehát azon kéne agyalni, hogy a jelenlegi mínuszt hogyan szüntesd meg. Utána már vegetálsz, ill. azért növekedni fognak a bevételeid. Nő a szponzori pénz, jönnek a szurkolók stb...
Zs
-
zsolli
addikt
Nagyjából átnéztem a csapatod, már amit ki tudtam bogarászni így kívülről.
Vettél eddig 1 kapust. Szerencsére magyart, így nem kell +20%-os prémiumot fizetni Neki.
Vettél egy fiatal német csatárt. Lehet ezt nem kellett volna. Olcsóbban kicsivel jobb öreghez jutottál volna, aki esetleg speces, és ha az szintén magyar, akkor az okés

De egyelőre nem foglalkozzunk a nem edzett poszttal.Amit látok, hogy vettél 3 fiatal srácot, akik középen játszanak. Egy bibit vettem észre evvel kapcsolatosan, hogy az egyik fiatal srácot szélső poszton játszatod. Azt hiszem azt, amelyik a gyors speccel rendelkezik.
Tehát szerintem mind a 3 suhancot középen kéne játszatni. A szélső poszton csak 50%-os edzést kap a suhanc. Persze később, ha lesz pénzed további edzendő srácot venni, majd fel lehet tölteni az 50%-os helyeket is.
Látom idősebb saját playa van 3.-ként középen. Gondolom a csillagozása alapján, hogy így jobb kp-t érsz el, de jobban járnál (szerintem), ha a Gyors speces suhancot tennéd középre, és Ő kapná a 100%-ot.
A magyar saját playát meg betennéd pl. szélre, esetleg középre irányítva, ha növelni akarod a kp-t.Zs
-
zsolli
addikt
Akkor az 2 heti viszonylatban 22 milla.
Akkor arra kell törekedni, hogy egyelőre 11 milla alá kell csökkenteni a heti kiadást, de ezt akkor átmazsolázzuk délután (ha ráérsz).Ellenben Newpest kollégának igaza van, valahogy el kéne kezdeni csökkenteni a mínuszt

Na majd, meglátjuk

Zs
-
zsolli
addikt
Van sérülted?
Ha nincs sérült, akkor nem kell doki.
Ha van sérült, két lehetőség van:- ha edzett playa, ill. kulcsjátékos
- ha pótolható töltelék játékos.Majd adok egy linket, amin ki tudod számolni, hogy egy sérült játékos mennyi idő múlva lesz tapaszos a dokik számától függően.
Ráérsz még a számolgatással, ne siesd el. A lényeg, hogy ha kikalkuláltad, elég a péntek késő esti frissítés előtt kirúgni Őket.
Zs
-
zsolli
addikt
Nem kell doki, csak ha sérült van.
Segédedző a fontos.
Alapból minimum 8-cal számolj.
Szóvivő szurkoló számtól függ. 250 db-onként 1 kell.
Egyelőre ha nincs pénzed, akkor nem kell sportszphio, még úgy sem fontos annyira az eredmény. Avval ráérsz akkor, amikor már az edzett sorod kenterbe veri a csoportot, tehát esélyes lehetsz a feljutásra. Akkor nem árt az önbizalom miatt. Olyan 4-5-t javasolnak.
Gyuró az a menedzsertől függ. Van aki nem hisz bennük, akik hisznek változó mennyiséget tartanak jónak. Saját tapasztalat alapján, és a fórumon olvasottak szerint átlagosan ott is 4-5 főre esküsznek.Tehát minimum 8 segédedzőt és a szurkolóknak megfelelő számú szóvívőt számolj.
De ezt is 2 heti mérlegben nézd, tehát legalább 1 hazai bajnoki legyen benne.Zs
-
gooool
őstag
Az edzéskalkulátor szerint 5 segédedző bőven elég egy jó edző mellé,felette maximum isteni szint körül érnél el fél hetes javulást a fejlődésben...
Doki nekem 2 van,elégnek vélem,kicsi az erőnlétedzések aránya(12%),így ritka ha lesérül valaki.ftc:
Ígéretesnek tűnik.
20 éves korára lehet simán egy komoly irányító belőle.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dolby
senior tag
kalapba kerülést állítsd be úgy, hogy hazai meccset játsz. Úgy is kapsz ellenfelet, és nem kell utazásért fizetni!
Gonosz: Szerintem nem éri meg középszerű vez képességgel. Hamarabb fog lemenni a vezető képessége, és utána az edzői képessége fog csökkenni. Ha már költesz 800000+ eFt-ot, szerintem max 100e-ből lehet venni ragyogó tapasztalattal és megfelelő/jó vezetőképességgel jó öreg játékost. 3 hónap múlva pedig mehet edzőnek, és akkor nem kell annyit az átképzésre sem költeni.
Ragyogó tapasztalattal, jó vez képességgel:
min max
létező játékos alkalmazása 615.360 eFt 671.280 eF
-
zsolli
addikt

Azért jó ez a fórum, mert amit mondok, az csak sejtés, ill. lehet, hogy 1-2 dolgot nem a jó oldalról közelítek meg, de akkor vannak akik ki tudnak javítani.
Általában megpróbálok úgy fogalmazni, hogy ne az jöjjön le, hogy "megmondom a frankót", hanem hogy én így csinálom, ill. így gondolom.
De mindig nyitott vagyok az új dolgokra.
Én is sokat olvasgattam (és ha van időm olvasom is) a HT-s fórumokat, és mások tapasztalataiból merítek "okosságot"

Aztán vagy bejön, vagy nem.
Ám a fenti esethez, R0by és Balu "problémájához" nem tudok megoldást. Ötletek vannak, de hogy azok jók-e...
...fene tudja.
Egy biztos, szeretnék segíteni, csak sokszor nem tudja az ember, hogy miként
Zs
-
zsolli
addikt
Nekem hűvös felett van a TS-em, de lassan közelít hűvös felé, tehát nemsokára beáll középértékre.
Az önbizalmam kiváló, mert múlt hét szombaton esélytelenebbként 2 góllal nyertem.
Az önbizalom amúgy elég furfangos dolog. Van, amikor vereség esetén is nőhet, és van, amikor győzelem esetén is csökkenhet. Ez függ attól, hogy a mérkőzés előtt mi a szurkolói elvárás.
Ha pl. az, hogy "ki fogunk kapni", és mondjuk ki is kapsz de lősz gólt (legyen mondjuk a végeredmény 5-3), akkor nőni fog, mert a szurkolók szeretik, hogy harcoltál.
Lehet, hogy nem csak feltétlen az ertedménytől függ, hanem hogy meccs közben hogy születtek a gólok. Előző szezonban egy vereségemnél, ahol a szurkolók is vereséget vártak, kikaptam 5-3-ra, de úgy, hogy 3-szor vezettem a meccsen. Na akkor nőtt a szurkolói hangulatom is.
Ja várj...
...lehet keverem a kettőt...de szerintem az önbizalomnak is jót tesz...
...talán.Egy biztos, minél magasabb az önbizalom, annál jobb a helyzetkihasználás.
Zs
-
-
zsolli
addikt
Neeee. Nem tudom, hogy állsz tartalékkal, ezt Te látod át.
Nekem 3 csatárom van. 2 a bajnokin játszik, és van az öreg Bundesligásom, aki a barátságosokon lövi a gólokat

Az öreg dobálja a skilljeit, de azért előjön belőle a rutin

Van 3 jobbacska védőm (persze nem fiatalok), Őket nem merem barátságoson játszatni, mert félek, hogy lerúgják Őket.
Így barátságoson 4-5-1-ben állok fel, de a 4. védőnek most speciel az edzőm volt betéve majd egész meccs alatt. Hozott is 0 csillagot

Szerintem vennem kéne majd egy jobb csatárt...
-
zsolli
addikt
Most 16 órázom, holnam meg 12 órázok, de majd ha lesz időm adok egy edzés-sebesség számlálót. Azon többféle beállításnál láthatod, hogy miként fejlődnek a skacok.
17 éves pár naposnak jó edző, 100%-os edzésintenzitás, 10 segédedző és aránylag alacsony erőnléti edzés javallott.
Ami nálad van, az tökéletes. SZélső poszton lévő kap csak 50%-os edzést, a belső 3 kp megkapja a 100%.ot.
Zs
Ui.: nem tudom, mióta nézed, de csalóka lehet az elején. A HO-ban majd talán akkor lesz reális, amikor nálad meglépik az első szintet, mert addig pl. megfelelő aljáról számolja, és nem tudja, hogy a frissen vett srácok szinten belül hogy állnak.
-
gooool
őstag
Én is pont ennyiért vettem anno a kapusom,igaz az 18 éves volt és a TSI 2250,megfelelő védés.Azóta 14K a TSI és kiemelkedő a skillje.
Egyébként jó kis kapus,de fejlődni már csak lassan fog a kora miatt,ha edzeni akarod esetleg.És 4-0-ra elvert a másik 7-edből feljutó csapat...azt se tudom hova bújjak,de legszívesebben kinyírnék pár játékost ha lehetne...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
plus44
veterán
Muszájból vennem kellett egy kapust, de soha nem tudtam, mert piszok drágák. Most nekiindultam és őt sikerült megkaparintanom:
25. éves (72 napos), 4200e-ért vettem! Szerintetek?
Védés: megfelelő
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: katasztrofális
Szélsőjáték: katasztrofális
Átadás: pocsék
Gólszerzés: pocsék
Pontrúgás: gyengeFormája középszerű, erőnléte remek.
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata gyenge, és pocsék vezetői képessége van.
Tulajdonos: davidinjuly (2011-07-16 óta)
TSI: 1 660
Fizetés: 346 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erőteljes -
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Én se 2-5-3-ban szoktam felállni, hanem 3-5-2-ben. Csak most a szezon szünetben egy barátságoson és egy bot elleni kupameccsen belefér, így legalább 8 embernek adok átadás edzést, de amúgy szezonban én is 3-5-2-ben (vagy 4-5-1-ben) nyomom, és jsz-t edzek.
Remélem tudod majd hasznosítani a dolgokat. A HO-d megvan, így a felállásoknál tudsz variálni, és látod, hogy mikor-milyen értékekést hoznak a fiaid. Ha egy nem edzett posztra több embered is van, akkor ott tudsz cserélni esetleg, így az erőnlét csökkenése miatt nagyjából szinten tartod a poszt értékelését. Otthonról megadom a linket, ahol ki tudod kalkulálni, hogy adott poszton mikor érdemes lecserélni az egyik playát a másikra.
Zs
-
zsolli
addikt
Nos pont mostanában leszek igen elfoglalt. Hétfőn utazunk el 2 hétre, így éppenhogycsak felnézek laptopról (asszony kinyír, ha még nyaralás közben is "focizok"
). De utána, ha kicsit lenyugszanak a kedélyek, és gondolod, ki tudunk okoskodni taktikákat. A többiek is biztosan segítenek, én sem vagyok egy nagy zseni 
Bár hozzáteszem, mindig adott csapatból kell a legjobbat kitalálni, és az se mind1, hogy ki ellen.Most nagyjából leírom, én hogyan szoktam felkészülni a bajnokikra:
-1) megnézem az ellenfél felállásait visszamenőleg is. Sokan nem nagyon variálnak, így ha szerencséd van, akkor nagyjából tudod, mire, milyen felállásra számíthatsz. Érdemes pár meccset vissza nézni, nehogy hamis képet kapj a legutóbbi bajnoki felállásából (lehet 1-2 kulcsjátékosa sérült, vagy eltiltott volt).
-2) ha ki lehet bogarászni a felállását, akkor feljegyzem az alapcsapata formáit és erőnléteit (papírra írom, rendes felállásban írom fel az embereit).
-3) csütörtöki edzés után a saját csapat átnézése után megnézem, hogy az ellenfél alapcsapatának játékosainál volt-e jelentősebb forma- vagy erőnléti javulás ill. romlás. A pozitív vagy negatív változás függvényében nagyjából sejteni lehet, hogy mire számíts. Persze sok egyéb tényező közrejátszhat, olyan menedzser, aki rendesen edz, taktikázik, nehezen kiismerhető, ill. nehezebben, mint egy olyan, aki csak heti egyszer játszattja a csapatát pl. 4-4-2-ben.
-4) amikor kb. tudod, hogy az ellenfeled melyik oldali védelme a gyengébb, ill. melyik oldali támadása az erősebb, akkor ennek függvényében állítod fel a csapatot. Természetesen a játékosai specialitására is szoktam figyelni. Ha mondjuk van 2-3 jól fejelőd a csapatban, érdemes betenni Őket, igaz ilyenkor is az a legjobb, ha Tiéd a középpálya.
Nem néztem át a csoportod, de amikor VII-ben kezdtem, majdnem mindenkit le tudtam birtokolni 3-5-2-vel. Ha jsz-t edzel, és birtokolsz, onnantól kezdve csak a megfelelő védelmi és támadási oldalakat kell elcsípni, és rimánkodni Olafnak

Persze az sem baj, ha elvernek. Majd a visszavágón néznek, hogy mennyit fejlődött időközben a csapatod

Zs
-
Visi_570
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap óta olvasom a topikot, akkor vetődtem erre. 2004 óta játszom a HT-val, gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Amit a kezdő csapatépítőknek javaslok, hogy a kívánt edzésforma szerint érdemes ifiket vásárolni, de mivel a pénz nagyban korlátozza a lehetőségeket, így én ha most kezdeném el, akkor nem határolnám be 17/30-asra (év/nap) őket, csak ha alacsony a kezdőbid, és nincs bidwar érte. Egy 18 éves ugyan valamivel lassabban fejlődik, de a különbség nem jelentős.Az jó gondolat, hogy első szezonban nem az eredményesség dominál, viszont nem biztos, hogy rögtön két keretre költenék. Szerintem a 22 játékos anyagilag megterhelő. Két sor edzett játékos, a többi töltelék, plusz cserepad. Ha valaki hosszú időre kidől, akkor majd lehet izzítani egy új játékost.
Fiatalt nem érdemes vásárolni olyan posztra, ami jelenleg nem edzett. Kidobott pénz, és csak elkopik, de nagyon öreget (pl plus44 37 éves csatára - remélem nem vette meg, mert 8% erőnlétnél pikk-pakk legyengül) sem érdemes, mert alacsony erőnlét intenzitásnál nem bírja majd a meccset.
A bajnoki szezon most kezdődik, hamarosan tetőzni fog a piac, mert sok pénz áramlik a csapatokhoz - köszönhető a kupában megszerzett pluszpénznek, ilyenkor szoktak a "kisebb" csapatok erősíteni.
Volt még pár gondolat, ami az eszembe volt, de most nem ugrik be.
-
-
senior tag
A lényeg a spec és, hogy ne legyen idősebb 17 év 30 napnál.
A 18 éveseket ne vedd meg, mert lassan fejlődnek.
Nem kell őket egyszerre megvenned, pl 2 hét alatt is megtudod.
Figyeld őket, és ha jó áron lesznek akkor vedd meg.
Spec nélküliért sztem ne adj 2-3 milliónál többet, mono skilles, megfelelelő. -
senior tag
Ahogy néztem a csapatod, az ifiken kívül Én 5-6 posztra vennék játékost.
Ha 3-5-2-ben fogsz játszani, akkor csak 3 védőt és 2 csatárt kell venned.Meg esetleg egy kapust.Kp-ra és a szélekre jöhetnek az ifik majd.Akiknek pedig jobb az értékelése a mostani csapatból azokat meghagyod cserének.
Így a fizetésen is spórolsz majd.
De először vedd meg az ifiket, és ha marad pénzed akkor a mezőny játékosokat megveszed majd. -
zsolli
addikt
Hazaértem, de mindjárt megyek focizni.
Szerintem most semmilyen nem edzett posztra ne vegyél játékost, csak a fiatalokra koncentrálj. Nem célod a továbbjutás, a szurkolóidnak sem ez az elvárásuk (gondolom én).
A játékospiacon keress rá a megfelelő jsz-ű 17 évesekre. Majd nézd meg a jó-kat is. nagyjából látod, milyenek az árak. Szerintem beleférnek a specesek is (pl. megfelelőnél), de ez sem 100%. Nekem sem mind speces. Ha jók a formák, akkor természetesen a speces kap helyet (kivéve, ha sanszos egy negatív időjárás event). Fele speces, fele sima.
A lényeg, először nézd meg az árakat.Ha megadod a jelenlegi játékosaid nevét, abból nem tudjuk megmondani, hogy ki hová és miként passzol, mert nem látjuk a skilljeit. Bár olvasom, hogy megvan a HO, az nagy segítség.
Amennyiben van fölös embered, vagy 1-2 posztra megtartod cserének,vagy eladod (ha van értelme), vagy egyszerűen kirúgod
Ne vigye a pénzt a háztól a fizujával.Aztán majd indulnak a bajnokik, kapod a szponzori pénzeket ill. a meccsbevételeket. Spórolgatsz, és szépen lassan elkezded csinosítgatni a csapatot a nem edzett posztokon. Most nem lehet megmondani, hogy hol kezd, és milyen szintű skillel, ez majd kialakul, amikor látod, hogy a csoporttársaidnak mik az erősségeik ill. gyengéik.
Zs
-
senior tag
Speces játékost sztem nem tudsz majd venni.
Ha 53 milliód van, az kb 1 speces kp-ra elég.
Azt is csinálhatod, hogy veszel olcsón sima spec nélküli kp-kat, edzed őket, és kösöbb eladod őket.
Abból pedig veszek majd speces ifiket.
Én így csináltam a csatáraimmal, vettem simákat , eladtam őket 450 millióért a 3-at.
Abból vettem 3 specest és még vettem egy kp-t és egy védőt is. -
zsolli
addikt
Az edzésintenzitást tedd fel 100%-ra.
AZ erőnlét maradhat így. ELőször úgy sem a feljutás a cél, mert utána "szopóág" van VI-ban.Kiindulásnál azt mondanám, hogy minimum megfelelő jsz skill kell, és 17 éves 30 naposnál ne vegyél öregebbet. Első lépcső a monoskilles, de természetesen nem baj ha van a fiatalnak más mellékskillje. Átadás, szélsőjáték vagy védekezés. A specialitásra is figyelj oda (ha engedi a pénztárcád). Kp-ra javallott a jól fejelő, technikás és gyors.
Aztán kérdés, hogy milyenek a piacon az árak. Lehet, hogy belefér még egy jó skilles is, de mondom, ez függ attól, mennyi pénzed van. Értelemszerűen 10 ilyen fiatal suhancot kéne venned. És bár szélső posztokon csak 50%-os edzést kapnak, sokan azt mondják, azt is ki kell használni. Max. később veszel oda nagyon jó szélsőket, akiknek sosem árt a további jsz edzés

Szélső poszton azt hiszem a gyors, jól fejelő és kiszámíthatatlan spec hasznos.
Érdemes letölteni a PsychoTSI-t. Ezzel (ha nem is 100% pontossággal) nagyjából lehet látni, hogy a piacon lévő játékos szinten belül hol áll. Ilyenkor érdemes olyan megfelelő skillű jsz-szel rendelkező fiatalt venni, aki szinten belül magasan áll. Tehát akár 1 edzéstől jó szintre is léphet. Persze ezt akkor, ha nincs pénzed eleve jó vagy remek jsz-ű fiatalra.
Nem tudom, most mi mennyibe kerül.Zs
-
senior tag
A jsz az sztem tökéletes lesz majd.
Az erőnlétet, ha több idősebb játékosod lesz majd, akkor fentebb emelheted majd.
Hattrick Organizert töltsd le, és ott kiírja neked melyik a játékos legjobb posztja.
Sztem a megfelelő kp tökéletes lesz majd, bár ha tudsz olcsón venni majd akkor megfelelő jsz/átadásút vegyél. -
zsolli
addikt
Az alapcsapat általában "kutyaütő".
Mondjuk pár playa azért eleinte használható szokott lenni.Nem tudom, mennyire tudod, hogy melyik poszton milyen skillek (+mellékskillek) a fontosak, ezért ha gondolod, szívesen segítek (szerintem a többiek is). Akinél esetleg megfelelő vagy jó skill-t látsz, rakd be ide (vagy küld el nekem pm-ben), és kitaláljuk, mi a legmegfelelőbb poszt Neki, és milyen utasítással. Természetesen ideiglenesen.
Bár ebből a szempontból a Hattrick Organizer is elfogadható. Majd otthonról megadom, honnan lehet letölteni.
Zs
Ui.: a meccsemen írták, hogy Jaroslav Rohlena volt a legjobb. Megmondanátok, mennyi csillagot kapott? Előre is köszi.
-
senior tag
Az a játékos meccsen mutatott teljesítményét jelenti.
A barna csillagok pedig azt jelentik, hogy mennyivel romlott a teljesítményük meccs végére.
Néztem a csapatod, szerintem cseréld le nagy részét.
Én tudtam venni 200-ért kiöregedett kp-t, olyan neked is jó lenne.
Csak fel kell nézni sűrűn az átigazolási piacra, sajna így a kereted elég gyenge VII. osztályra is. -
-
zsolli
addikt
Ha a játékszervezés mellett tetted le a voksod, akkor a felállások:
- 4-5-1
- 3-5-2
- 2-5-3Általában a 3-5-2-t használják, de nem árt, ha barátságosokon hébe-hóba a 4-5-1-t is begyakorlod lehetőleg remek szint felé.
Aztán majd az ellenfeled erejétől és felállásától függ, hogy melyiket használod élesben (tétmeccsen). -
r0by
addikt
Szvsz, védekezés edzést ne nyomjad, lópikulát sem ér sajna. Legalábbis én nem tapasztaltam semmit eddig. A labda persze nem nálam van a jobb csapatok ellen a meccsen, a jobb védekezésem meg nem ér a birtoklás ellen semmit. Kapom be a gólokat, sőt majdnem én kaptam a legtöbb gólt az elmúlt szezonban

Eltűnt a csoportomból a két bot, a két új csapat közül az egyik éppen csak jobb nálam, a másik elvileg verhető. Szóval most kezdhetek rettegni, hogy ne én legyek a kieső... -
-
zsolli
addikt
Nem tudom

Én most kezdtem csak. A 3. szezonom fog következni. Jsz-t edzek, és ki is tartok már mellette, míg "tökélyre" nem edzem a srácokat.
De hogy mi kifizetődő, azt nem tudom. A piac mindig változik. Az igény, és az árak is. Oké, persze, hogy megveszik a kiedzett játékost, de kérdés, mennyiért. Ha most az egyik skill sokba kerül, sokan elkezdik edzeni. Mire mindenki kiedzi, abból is el lesz telítve a piac.
Fene tudja, hogy mire végzel mostantól egy skillel, mi lesz az ára.Zs
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Főskill edzések kihasználási helyei (vagy mi)
:Védés:2 db kapus (2x1) 100%-os edzéshelyen.
Védekezés: 10 db védő (2x5 védő) 100%-os edzéshelyen.
Játékszervezés: 6 db (2x3 belső középpályás) 100%-os, és 4 db (2x2 szélső) 50%-os edzéshelyen.
Gólszerzés: 6 db (2x3 csatár) 100%-os edzéshelyen
Szélsőjáték: 4 db (2x2 szélső) 100%-os, és 4 db (2x2 szélsőhátvéd) 50%-os edzéshelyen. -
zsolli
addikt
-
Dolby
senior tag
A többi játékos akiket nem edzel, nem fognak fejlődni számot tevően. Hogy mégis hogyan lesz erősebb a csapatod ott is ahol nem edzel? Vásárolsz.
Lehet hogy lehet ezt szépen körforgásban is csinálni úgy hogy minden játékosodat magadnak edzed ki, de az az általános hogy egy típust edzel, és mivel 2 "adag" játékost tudsz edzeni, ha kifut egy korosztály az edzésből, akkor 1 adagot eladsz, azok helyére veszel újabb fiatalokat és a fiatalok játszák a barátságos mérkőzést, a feledzettek pedig a bajnokit. És megmaradt pénzt költöd a játékos állomány fejlesztésére a többi poszton.
-
zsolli
addikt
A többiek sehogy. Bár ez azért túlzás.
Kevéske töredékedzést kapnak, de ez csak a védés skillre vonatkozik.10 embered nem kap skill-edzést, csak erőnlétit. De mivel játszatod Őket, a formájuk eséllyel jó környékén marad.
Sokféleképpen lehet csapatot építeni, mindenki másképp csinálja.
Tehát kitaláltad, mit edzel. Megvannak az edzendő fiataljaid és az edződ. Ha marad pénzed, és ha fontos az eredmény, akkor a nem edzett posztokra vásárolsz játékosokat.
Eleinte csak akkor, ha muszáj. És ügye nem lesz több 100 milliód még, így egy kicsivel idősebb játékost kell venned (nem edzett posztra), akinek elfogadható skilljei, tapasztalatai vannak.Zs
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Villanyszerelés
- X140M1F4N károsultjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, másodszor meg inkább most kapjál ki sokszor az elején, mint később, amikor már reális céljai vannak a csapatnak.