Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lebowski91

csendes tag

Sziasztok!

Egy hete lettem Nord 4 tulajdonos. Huawei Mate 9-ről váltottam ami 7 évig jól szolgált, de szeretett kis jószág már kezdett kevés lenni az igényeimhez és akadt némi töltés probléma is.
    Egy hét tapasztalat alapján nagyon elégedett vagyok, a költözés is nagyon gyorsan ment (igaziból beüzemelés közben tette fel a kérdést telefon, hogy szeretnék-e régi telefonról adatokat másolni, csatlakoztattam egy c-c kábellel a két telefont egymáshoz és kb negyed óra alatt az összes telefonszámot, üzenetet, híváslistát alkalmazást, képet, videót és még a mentet wifi jelszavakat is átpakolta. ezt csak azért említettem meg mert olvastam, hogy itt valaki bajlódott és végül a wifis kapcsolat volt megoldás, hátha valakinek jól jön az infó) és azóta a napi használatban jól teljesít. Navigációt még nem használtam. Egy Garmin Fenix 3 HR óra és egy huawei bluetooth füles csatlakozik reggeltő estig, folyamatos wifi és mobil adat kapcsolat bekapcsolva, így is majdnem 3 napot bír az akku.

Egy kérdésem lenne! Ti milyen töltővel használjátok? Próbált valaki bármilyen GaN töltőt? Mik a tapasztalatotok? Milyen alkalmazást használtok akku figyelésre?

Próbáltam a Huawei gyári super charg töltőjét és a Lenovo ThinkPad töltőjét is, de mindkettővel lassan tölt, ami általában nekem nem probléma, de néha jól jönne ha lenne lehetőségem gyorsan felpumpálni az akkut!

Új hozzászólás Aktív témák