Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lebowski91
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete lettem Nord 4 tulajdonos. Huawei Mate 9-ről váltottam ami 7 évig jól szolgált, de szeretett kis jószág már kezdett kevés lenni az igényeimhez és akadt némi töltés probléma is.
Egy hét tapasztalat alapján nagyon elégedett vagyok, a költözés is nagyon gyorsan ment (igaziból beüzemelés közben tette fel a kérdést telefon, hogy szeretnék-e régi telefonról adatokat másolni, csatlakoztattam egy c-c kábellel a két telefont egymáshoz és kb negyed óra alatt az összes telefonszámot, üzenetet, híváslistát alkalmazást, képet, videót és még a mentet wifi jelszavakat is átpakolta. ezt csak azért említettem meg mert olvastam, hogy itt valaki bajlódott és végül a wifis kapcsolat volt megoldás, hátha valakinek jól jön az infó) és azóta a napi használatban jól teljesít. Navigációt még nem használtam. Egy Garmin Fenix 3 HR óra és egy huawei bluetooth füles csatlakozik reggeltő estig, folyamatos wifi és mobil adat kapcsolat bekapcsolva, így is majdnem 3 napot bír az akku.Egy kérdésem lenne! Ti milyen töltővel használjátok? Próbált valaki bármilyen GaN töltőt? Mik a tapasztalatotok? Milyen alkalmazást használtok akku figyelésre?
Próbáltam a Huawei gyári super charg töltőjét és a Lenovo ThinkPad töltőjét is, de mindkettővel lassan tölt, ami általában nekem nem probléma, de néha jól jönne ha lenne lehetőségem gyorsan felpumpálni az akkut!
Új hozzászólás Aktív témák
ma 530 eurós áron indít a OnePlus új középkategóriás ajánlata, egyedi tulajdonsága, hogy visszatér a fém unibody dizájn.
- Androidos fejegységek
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden ami hőszivattyú
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.