Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caesarion
aktív tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Ha emlékeztem nem csal akkor Piton átállt Dumbledore oldalára, ami nagyon egyértelművé is válik, mikor a gyenge makogó Mógus proszesszornak a hátára nőtt Voldemorthtal együtt rázogatja kifelé Piton a lelkeket ( oké, az csak egy púp, de az adja a parancsot Mógusnak), és követeli hogy ..öö hogy maradjon veszteg naa... ja és mindezt HarryP végighallgatja.
szvsz Dumbledore megmentette Pitont egy sötét varázsat elől amit teszem azt Voldi akart ráengedni vmi elszúrt ügylet miatt...de ez csak szerény vélemény.
A 3.-dik részben úúúgy sajnáltam az animágusok elbaromkodását!!
Felháborító! Sirius egy korcs kutya (TapMancs), mikor a könyv alapján én egy nagy fenevadnak képzeltem el ( ő és Ágas feladata a vérfarkas megfékezése de ez a horpadt oldalú kutya, wáháá
) ), de legalább egy embernagyságúnak, a vérfarkas (HoldSáp) olyan nyüzüge volt hogy majd leestem a székről a röhögőgörcs miatt, Makeszről már nem is szólok... az egyetlen jól megoldott animágusi mutatvány McGallagony macskává traszformálása volt és slussz.
De a Dementorok királyak.. ahogy beúsznak a kviddics buli közepére...úúúú
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) ), de legalább egy embernagyságúnak, a vérfarkas (HoldSáp) olyan nyüzüge volt hogy majd leestem a székről a röhögőgörcs miatt, Makeszről már nem is szólok... az egyetlen jól megoldott animágusi mutatvány McGallagony macskává traszformálása volt és slussz.