- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caesarion
aktív tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Ha emlékeztem nem csal akkor Piton átállt Dumbledore oldalára, ami nagyon egyértelművé is válik, mikor a gyenge makogó Mógus proszesszornak a hátára nőtt Voldemorthtal együtt rázogatja kifelé Piton a lelkeket ( oké, az csak egy púp, de az adja a parancsot Mógusnak), és követeli hogy ..öö hogy maradjon veszteg naa... ja és mindezt HarryP végighallgatja.
szvsz Dumbledore megmentette Pitont egy sötét varázsat elől amit teszem azt Voldi akart ráengedni vmi elszúrt ügylet miatt...de ez csak szerény vélemény.
A 3.-dik részben úúúgy sajnáltam az animágusok elbaromkodását!!
Felháborító! Sirius egy korcs kutya (TapMancs), mikor a könyv alapján én egy nagy fenevadnak képzeltem el ( ő és Ágas feladata a vérfarkas megfékezése de ez a horpadt oldalú kutya, wáháá
) ), de legalább egy embernagyságúnak, a vérfarkas (HoldSáp) olyan nyüzüge volt hogy majd leestem a székről a röhögőgörcs miatt, Makeszről már nem is szólok... az egyetlen jól megoldott animágusi mutatvány McGallagony macskává traszformálása volt és slussz.
De a Dementorok királyak.. ahogy beúsznak a kviddics buli közepére...úúúú
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iOS alkalmazások
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Diablo 3
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Endorfy Full moduláris 750w ATX táp Gold
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) ), de legalább egy embernagyságúnak, a vérfarkas (HoldSáp) olyan nyüzüge volt hogy majd leestem a székről a röhögőgörcs miatt, Makeszről már nem is szólok... az egyetlen jól megoldott animágusi mutatvány McGallagony macskává traszformálása volt és slussz.