Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WISHENSEN
csendes tag
Koszi az infot, nekem eleg a tudat, hogy lesz.
Nagyon sajnalom hogy a filmek ilyen gyengen sikerultek. Ha komolyabb rendezot( pl Del Toro,Peter Jackson szinvonalu) kaptak volna, talan meg Oscar is lehetett volna belol(forgatokonyv,latvany, zene esetleg supporting role) + nagyobb bevetel. Persze a hype miatt igyis sokat kaszalnak filmekkel.(8.2 IMDB pont kesz rohej)
David Yates-t meg nem tudom jellemezni a "joizles hatarain belul".....(Persze Chris Colombus se teremtett csodat, de legalabb letett egy eros alapot.)Lehet csak engem zavart, hogy az 5. filmben Siriust ugy jellemeztek mint egy bolondot("James szuletett ujja benned" es hasonlo commentek) ?
Ami meg teljesen kiborito, hogy az elso harom film zenejet John Williams szerezte, negyediket P. Doyle(kirivo minoseg romlas nem volt tapasztalhato, negyes filmnek is jo volt a muzsikaja) de az otodik filme valami borzalmas. Nem tudom melyik utodott hozta ezt a Nicholas Hooper nevezetu uriembert, aki mellesleg C kategorias sorozatok zenefelelose volt, nagyon nagy hibat vetett. Raadasul ez a felkegyelmu szerkeszti a Felver Herceg zenejet is. Borzalmas.
Remelem 20ev mulva jobb lesz a feldolgozas

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vírusirtó topic
- World of Warships
- Interactive Brokers társalgó
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest