Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
WISHENSEN
csendes tag
Koszi az infot, nekem eleg a tudat, hogy lesz.
Nagyon sajnalom hogy a filmek ilyen gyengen sikerultek. Ha komolyabb rendezot( pl Del Toro,Peter Jackson szinvonalu) kaptak volna, talan meg Oscar is lehetett volna belol(forgatokonyv,latvany, zene esetleg supporting role) + nagyobb bevetel. Persze a hype miatt igyis sokat kaszalnak filmekkel.(8.2 IMDB pont kesz rohej)
David Yates-t meg nem tudom jellemezni a "joizles hatarain belul".....(Persze Chris Colombus se teremtett csodat, de legalabb letett egy eros alapot.)Lehet csak engem zavart, hogy az 5. filmben Siriust ugy jellemeztek mint egy bolondot("James szuletett ujja benned" es hasonlo commentek) ?
Ami meg teljesen kiborito, hogy az elso harom film zenejet John Williams szerezte, negyediket P. Doyle(kirivo minoseg romlas nem volt tapasztalhato, negyes filmnek is jo volt a muzsikaja) de az otodik filme valami borzalmas. Nem tudom melyik utodott hozta ezt a Nicholas Hooper nevezetu uriembert, aki mellesleg C kategorias sorozatok zenefelelose volt, nagyon nagy hibat vetett. Raadasul ez a felkegyelmu szerkeszti a Felver Herceg zenejet is. Borzalmas.
Remelem 20ev mulva jobb lesz a feldolgozas

Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- ZOTAC GTX 670 AMP! Edition 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap, + i5-3470S Processzor
- Asus GTX770-DirectCU II OC 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest