Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WISHENSEN
csendes tag
Koszi az infot, nekem eleg a tudat, hogy lesz.
Nagyon sajnalom hogy a filmek ilyen gyengen sikerultek. Ha komolyabb rendezot( pl Del Toro,Peter Jackson szinvonalu) kaptak volna, talan meg Oscar is lehetett volna belol(forgatokonyv,latvany, zene esetleg supporting role) + nagyobb bevetel. Persze a hype miatt igyis sokat kaszalnak filmekkel.(8.2 IMDB pont kesz rohej)
David Yates-t meg nem tudom jellemezni a "joizles hatarain belul".....(Persze Chris Colombus se teremtett csodat, de legalabb letett egy eros alapot.)Lehet csak engem zavart, hogy az 5. filmben Siriust ugy jellemeztek mint egy bolondot("James szuletett ujja benned" es hasonlo commentek) ?
Ami meg teljesen kiborito, hogy az elso harom film zenejet John Williams szerezte, negyediket P. Doyle(kirivo minoseg romlas nem volt tapasztalhato, negyes filmnek is jo volt a muzsikaja) de az otodik filme valami borzalmas. Nem tudom melyik utodott hozta ezt a Nicholas Hooper nevezetu uriembert, aki mellesleg C kategorias sorozatok zenefelelose volt, nagyon nagy hibat vetett. Raadasul ez a felkegyelmu szerkeszti a Felver Herceg zenejet is. Borzalmas.
Remelem 20ev mulva jobb lesz a feldolgozas

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Linux haladóknak
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB Újszerű,Tökéletes Állapotú, Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest