Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
A tegnapi nap bakija

Szalagban raktuk össze a gépeket egy közintézménynek. Amíg az egyik készült, addig a másikat teszteltem. Az egyik alkalommal hamarabb lettem kész a géppel és a másik még nem települt fel. Levett előlappal elétoltam az asztalon lévő s éppen települő gépnek. Majd közben telefon, pár jegyzet és visszaültem a szerviz asztal elé. Cikáztak a fejemben a gondolatok, hogy ez kinek, ez mikor, ez hogyan, stb. Majd azon méláztam, hogy hmmm települ, megy de miért nem forog a venti? Odanyúltam a bordához, hogy megnézzem mennyire forró a hűtőborda a cpu-n. De jéghideg volt. Megfogtam a hdd-t és az is, de nem is volt semmi hangja. Teljesen megrémültem, hogy nédda a Maxtor elkezdett jóü hdd-t gyártani? Egy pillanatig pánik lett rajtam úrrá, majd kinéztem a gép elé és akkor vettem észre, hogy 2db gép van éppen az asztalon csak elfelejtettem
és a hátsó települt.
Bővebben: link
Bővebben: link
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest