Aktív témák

• guga

Közösségépítő

Oldozzál fel önkívület (III. rész.)

A karatés

Életemben két alkalommal akartak megölni sikertelenül, az okát nem tudom, hogy miért nem tette, de a napokban jöttem rá és beszéltem meg a feleségemmel miközben logyboltam magamra a langyos vizet a kádban, Ő meg állt a mosógép mellett. A legjobbat akkor szoktuk beszélgetni, amikor a másik fürdik és odaállunk a fürdőszobában a mosógép mellé. Olyankor lehet mindenről kötetlenül, problémamegoldás rilla.
    Mondom neki éjjel álmodtam és az lett a vége , hogy félálomban tovább gondoltam és valamire rájöttem. Kérdezi mi volt az? Mondom hetedikes koromban jártam az iskolánk sporttermébe karate edzésre egy kb. akkoriban 30 éves fickóhoz. Ez az ember egyszer megkért hogy maradjak ott takarítani edzés után és miután végeztem megsimogatta a faszomat.
    Nem állt fel és ezért restelltem magam s magyarázkodtam, hogy nem működik a dolog csak lányokkal. Persze mit tudtam még én akkor a lányokról és a működésről, láttam pár meztelen fotót és arról azt gondoltam családalapításra is alkalmas. A fickó nem jött zavarba és nyugtatgatott, hogy semmi baj, majd lefektetett a matracra és megpróbálta a faszát a seggembe dugni. Nagyon fájt és kiabáltam, erre megijedt, majd a kezébe vette és hosszasan simogatta.
    A mai napig nem értem miért engedtem neki és miért nem jöttem rá miért csinálja s mi a szándéka. Egyszerűen pedofil volt, szerette a gyerekeket, az ártatlanságot és az érintetlenséget, szeretett volna besározni, bemocskolni.

Egyik nap meghívott autózni Sarkadra valami üzleti ügyből kifolyólag. Menet közben megálltunk egy erdő mellett és láttam az arcán valami zavartságot, tétovaságot, de kiszállított. Miközben mentünk be az erdőbe én az edzésekről kérdeztem, miként lehetek felkészültebb s gyorsabb, edzettebb. Próbált mutatni pár fogást, amit addig még nem láttam, egy kulccsal gyakorlatozott. Leejtette úgy, hogy nem szabadott felnéznem csak egyenesen és utána elkapnom.
    Néha sikerült, néha nem, de nem szidott meg, egyszer csak belenyúlt az alsómba, én meg bocsánatot kértem, hogy ne haragudjon, amiért nem áll fel.
    Láttam valamit az arcában, szomorúság, lemondás, de nem folytatta, megfordult és elindult a kocsi felé, Sarkadra nem jutottunk el, visszafordult és elvitt a városunk központjába.
    Napok múlva megkeresett, hogy este menjek vele segíteni, mert van egy banda a lakótelepen, amelyik garázdálkodik és szeretne rendet tenni. Késő este találkoztam vele és elvitt a kőrös partjára, végig gyalogoltunk a temetőig, majd megállt és benyúlt az alsómba, nekiállt morzsolgatni a farkamat, én meg nem éreztem semmit s mivel nem tudtam eleget tenni a helyzetnek így kellemetlenül éreztem magam és nekiálltam szabadkozni, hogy ha lenne itt egy lány, akkor működne. Ideges lett és elkezdte markolászni a seggemet majd elrohant.

Elfelejtettem az egészet és azt hittem ez a természetes dolog. Majd hosszú évek múltán, miután már volt kapcsolatom lányokkal és kialakult nemi identitással rendelkeztem, csak akkor tűnt fel, hogy ez az ember ki volt és mit akart. Azt nem tudom ugyan, hogy mi késztette arra, hogy elengedjen, hisz testi fölénye sokszorosa volt az enyémnek, megbaszni viszont nem tudott. Gyermeki naivitásommal azonban nem tudtam felismerni, hogy amit tesz az nem normális és büntetendő, a bizalmamba fogadtam és kötődtem hozzá. Akkoriban se apám, se anyám, kallódtam mindenfelé és jól esett a gondoskodás részéről.

Aztán a napokban álmodtam erről az emberről és már félálomban jutott eszembe, hogy se sarkadi üzleti ügy, se lakótelepi garázdák, mindkettő csak indok volt és utána a szemében az a kielégületlen vágy, majd ahogy markolászta a fenekemet.
    Ez az ember a mai nap is él, két gyermeke van, ahogy nekem is, van felesége.
    Elkaphatnám és beleverhetnék a fejébe, bíróság elé állíthatnám és megbosszulhatnám.
    Amiért nem teszem az az, hogy amikor megtette velem nem tudtam mit tesz, gyerek voltam, értékrend és identitás nélkül, könnyen megtehette velem.
    Nem kárhoztatom, mert nincs miért, az akkori törvények nem voltak olyan szigorúak, mint a mostaniak és talán nem is hinnének nekem. Úgy vagyok vele, hogy hozzájárult ez is a személyiségem fejlődéséhez, én már biztos nem tudnék hozzányúlni bárki kiskorú gyermekéhez, hogy belenyúljak az alsójába és az szabadkozzon előttem.

Ha megkérhetlek légy szíves ne moderáld ki a szavakat, megtörtént minden szó szerint, még neked is lehet gyereked ebben a helyzetben. Inkább olvassa ezt, mint sem valaki a farkát markolássza büntetlenül.

Köszönöm.

Erre sem emlékezni akarok, inkább emlékeztetni.

Aktív témák

Hirdetés