Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Stand up és én
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Kb. 2 hete elhatároztuk, hogy ingyenesen szervizelünk, azaz magáért a munkáért nem kérünk pénzt, csak az alkatrész árát kell kifizetni ha arra feltétlenül szükség van a hiba elhárításának érdekében.
A dolgot kicsit továbbgondolva rájöttem, hogy a behozott gépek és azzal együtt a hibajelenségek, nemcsak számomra lehetnek érdekesek, hanem talán mások is kíváncsian elolvasnák és megszemlélnék a fotókkal illusztrált leírásokat.
Kezdésképpen egy kis baki.
Nemrég behoztak egy gépet, hogy zörög benne a tápventi.
Az egész gépet szét szoktam ilyen esetekben szerelni és újra összerakom, mert sok esetben hibás felkábelezések vannak, lógó hdd-k, amik csak 1db csavarral vannak rögzítve, a portól eldugult cpu coolerek, stb. Ennek érdekében egy alapos portalanítás és olajzás az összes forgóalkatrésznek. VGA cooler, cpu cooler, tápventi, házhűtő venti stb.
Egy MSI PIII-as alaplapot emeltem ki a gépből és, amikor a cpu coolert levettem a Celeron 700MHz-es processzorról, a következővel találtam magam szemben:
Bővebben: link
A továbbiakban ha bármi olyasmit találok, ami említésre méltó, azt bepötyögöm ide yóól...enpera.
De yóó, hogy csináltatok ide ilyet
yáyy
Azért ne ijjedjetek meg, nem vagyok csőlátó szakbarbár
lesz szó másról is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

yáyy