Hirdetés

Aktív témák

• guga

Közösségépítő

Kb. 2 hete elhatároztuk, hogy ingyenesen szervizelünk, azaz magáért a munkáért nem kérünk pénzt, csak az alkatrész árát kell kifizetni ha arra feltétlenül szükség van a hiba elhárításának érdekében.

A dolgot kicsit továbbgondolva rájöttem, hogy a behozott gépek és azzal együtt a hibajelenségek, nemcsak számomra lehetnek érdekesek, hanem talán mások is kíváncsian elolvasnák és megszemlélnék a fotókkal illusztrált leírásokat.

Kezdésképpen egy kis baki.

Nemrég behoztak egy gépet, hogy zörög benne a tápventi.
    Az egész gépet szét szoktam ilyen esetekben szerelni és újra összerakom, mert sok esetben hibás felkábelezések vannak, lógó hdd-k, amik csak 1db csavarral vannak rögzítve, a portól eldugult cpu coolerek, stb. Ennek érdekében egy alapos portalanítás és olajzás az összes forgóalkatrésznek. VGA cooler, cpu cooler, tápventi, házhűtő venti stb.

Egy MSI PIII-as alaplapot emeltem ki a gépből és, amikor a cpu coolert levettem a Celeron 700MHz-es processzorról, a következővel találtam magam szemben:

Bővebben: link

A továbbiakban ha bármi olyasmit találok, ami említésre méltó, azt bepötyögöm ide yóól...enpera.

:DDD

De yóó, hogy csináltatok ide ilyet :Y yáyy

Azért ne ijjedjetek meg, nem vagyok csőlátó szakbarbár :Y lesz szó másról is.

[Szerkesztve]

Aktív témák