- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
El lehet költeni 100.000Ft-ot rá, sőt még többet is...valóban...de kicsit túlszámolod.
Az utazás + repjegy + vonatjegy 60.000Ft, szállás pedig nincsen.
Nem kell rá költeni egy fillért sem. Ezen kívül csak némi költőpénz kell, annyit visz az ember, amennyit akar, vagy amennyiről úgy gondolja, hogy szükséges lehet. Én személy szerint elég sokat viszek (2-300 euro), de valószínűleg nem fogok sokat költeni, csak amennyit muszáj (evés-ivás). A következő a tervem:
Szombaton reggel kiutazás repülővel Amszterdamba, majd onnan kb. 1 óra vonatút Arnhembe. Kb. délre ott leszek. Innentől kezdve van 9 órám a parti kezdetéig, ezalatt szépen betespedek valami étterembe és/vagy kávézóba, ott eszem-iszom(-alszom?) egyet, kicsit körbeszaglászok a városban. Este-éjszaka parti, reggel pedig minden valószínűség szerint hulla fáradt leszek, ekkor még megreggelizek valahol, aztán irány vissza Amszterdamba a reptérre, majd onnan haza. Így meg lehet úszni szállás nélkül (ez lenne amúgy a legdrágább része).
Hozzáteszem, a fenti utazási költség Malévval van számolva, mert én azzal szeretnék menni. De pl. a Wizzairrel a megfelelő pillanatban elkapva több mint tízezer forinttal olcsóbb lehet az egész. Akár még 15-tel is.
Persze így sem olcsó, de én úgy fogom fel az egészet, hogy ez évi egyszeri alkalom...nem olyan, mint beülni egy kocsmába vagy leugrani valami átlag szórakozóhelyre a hét bármelyik napján. Ez olyan, mint a poprajongóknak egy Jacko-koncert, vagy a táncoslábúaknak egy Michael Flatley fellépés. Azok is iszonyat drágák (a Qlimaxnél is drágábbak), de nem is mindennapos programok.
Én sem vagyok ám gazdag. Egyszerűen csak gyűjtöttem rá 10 hónapja. Mondjuk semmi felesleges dologra nem költök, elég tudatos vásárlónak tartom magam, így átlagos fizetésből is meglepően sokmindent ki lehet ám hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged