- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Én már egész kis koromban elfilóztam ezen, a 'Drágám, a kölykök összementek!' c. filmben Rick Moranis (ha jól írom) ecseteli, hogy az atomok közti hézag lecsökkentésével zsugorítaná össze a dolgokat, így könnyebb lenne szállítani, stb.
Na, ez elvben nincs így, mert a tömege attól miért is csökkenne? Mellesleg azt nem tudom, mennyi az 'atomok közti távolság', de az tény, hogy az atomon belül szinte irreálisan nagy az a tér, amennyire az elektronok keringenek az atommag körül. Namármost ha önmagában ezt a távolságot le lehetne redukálni anélkül, hogy az anyag tulajdonsága nem változna, már több nagyságrenddel kisebb tárgyakat kaphatnánk.Valahol olvastam, hogy egy fekete lyuk annyira össze tudná a Földet préselni, hogy alig lenne nagyobb egy kockacukornál. Régen olvastam, lehet azóta az író is más véleményen van, hála az LHC-nek
.
-
Integra
titán
nem, nem...
az ördögi masinériába dobáljuk be az ***-katFőleg ilyen puskaporos hangulatban inkább mellőzzük ezeket
[ Módosította: Foglalt név ]
-
Cimi+Csabi
tag
megyek is.. van jobb dolgom mint ilyen ********** foglalkozni. Csááá
Aztán jó szidkozódást..[ Módosította: Foglalt név ]
-
Kobe
veterán
nem emlékszem pontosan, valemlyik ismerettejesztő csatornán volt egy műsor, nem a Hogyan készült ?hanem valami komplexebb, a Hogyan cisnálják vagy hasonlók és mutattták be a HP gyárát, és a patronokat részletesen. A kipréselési folyamatban egy nagyon rövid ideig olyan szintre hevül a festék (talán?) ami a Nap hőmérsékletével egyezik meg, vagy valami hasonló. Nem vagyok biztos amelyik fázisról volt szó, de a hasonlat 1000% ig biztos, ezért jegyeztem meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest