Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Wolverine #54 üzenetére
nem mondtam, h konkrétan emlékszek, milyen fázisban és mi hasonlít a Nap aktivitásához, csak hogy a narrátor amikor elektronmikroszkóp alatt mutatták a működési elvét, megemlítette hogy a másodperc törtrészéig ugyanolyan folyamat zajlik le, mint ami a Napban. Nos a LHC is ilyen, a másodperc törtrésze alatt létrejön egy olyan közeg mikroszkópikusnál is kisebb nagyságban, ami hasonlít az univerzumban nagyban is megtlaálható fekete lyukra. Ezért írtam a hasonlatot, hogy furcsamód ennél pánikolnak, de a tintapatronok miatt még nem jósolt senki tömeges szupernova keletkezést a föld felszínén
-
Kobe
veterán
nem emlékszem pontosan, valemlyik ismerettejesztő csatornán volt egy műsor, nem a Hogyan készült ?hanem valami komplexebb, a Hogyan cisnálják vagy hasonlók és mutattták be a HP gyárát, és a patronokat részletesen. A kipréselési folyamatban egy nagyon rövid ideig olyan szintre hevül a festék (talán?) ami a Nap hőmérsékletével egyezik meg, vagy valami hasonló. Nem vagyok biztos amelyik fázisról volt szó, de a hasonlat 1000% ig biztos, ezért jegyeztem meg
-
Kobe
veterán
én mindig meglepődöm, hogy vannak még egypáran akik szerint a sötét középkorban élni lenne a legegyszerűbb
Az LHC szinte már a valléási fanatizmus felé terlei a babonás, tudatlan embereket, indiában már valaki öngyilkos is lett miatta, hát.....einsteinnek igaza volt, az emberi hülyeség végtelen
Mellesleg miért pont ez miatt aggódik valaki.....ránéz az íróasztalára, meglátja a nyomtatót, a nyomtatási folyamat egyik része például nagyon hasonlít arra a folyamatra, ami a mi Napunkban lezajlik - azonos működési alapokon, most akkor mindenki kezdjen el teóriákat gyártani hogy fog a nyomtatója supernovává válni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest