Hirdetés
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Én már egész kis koromban elfilóztam ezen, a 'Drágám, a kölykök összementek!' c. filmben Rick Moranis (ha jól írom) ecseteli, hogy az atomok közti hézag lecsökkentésével zsugorítaná össze a dolgokat, így könnyebb lenne szállítani, stb.
Na, ez elvben nincs így, mert a tömege attól miért is csökkenne? Mellesleg azt nem tudom, mennyi az 'atomok közti távolság', de az tény, hogy az atomon belül szinte irreálisan nagy az a tér, amennyire az elektronok keringenek az atommag körül. Namármost ha önmagában ezt a távolságot le lehetne redukálni anélkül, hogy az anyag tulajdonsága nem változna, már több nagyságrenddel kisebb tárgyakat kaphatnánk.Valahol olvastam, hogy egy fekete lyuk annyira össze tudná a Földet préselni, hogy alig lenne nagyobb egy kockacukornál. Régen olvastam, lehet azóta az író is más véleményen van, hála az LHC-nek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.