- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendzso
tag
válasz
turbobusa #2415 üzenetére
Én rozsdamentes keverőtálba szoktam lisztezett konyharuhát tenni. Van belőlük sok méret, biztos találni megfelelőt. Sütni pedig sima sötőben, előmelegített fém tálban, 30 perc fedővel, utána fedő le és készre. Gőzfonkció helyettesítő
Nem tudom milyen kenyeret tervezel, de Szabi a péknek elérhető youtubeon egy sorozata a kovász nevelésről, és a végén süt is vele. Jó tippeket ad az egész sorozatban.
-
rendzso
tag
válasz
Bandus99 #2403 üzenetére
Ilyet nem tapasztaltam vele szerencsére. A tészta tapintása, nyújtása számomra nem tért el egy piros Caputohoz képest. Azt hozzá kell tennem, hogy kizárólag poolishos tésztát készítettem vele, illetve kétszer próbálkoztam a kovászos tésztával is. De azzal sajnos nem igazán boldogulta, teljesen kezelhetetlen és szakadó lett az eredmény. Ez nem tudom, hogy a liszt hibája, vagy az enyém.
-
rendzso
tag
Ez engem is zavart sokáig, hogy mire megsütöttem az adagot, és leültem enni a többiekhez addigra már nem olyan volt.
Mióta kipróbáltam a Czelli Pizzalisztet szerintem sokkal kevésbé lesz rágós. Egy próbát megér (meglepően olcsó liszt), hátha valaki meg tud erősíteni ebben a hitemben
Én poolishos tésztát szoktam csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA