Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
gasMask!
tag
Ez a hetem nem volt túl szerencsés, már ami a KM-et illeti..
Hétfőn elmentem egy kezdő edzésre, ahol érintős játéknál sikerült úgy belenyúlnia az ellenfélnek a szemembe hogy mindenből kettőt láttam, ráadásul egymás felett. Mondjuk volt már ilyen, csak akkor ijedtem meg egy picit amikor 5 perc múlva sem múlt el. (vicces dolog úgy harcolni hogy négy kéz és négy láb jön feléd, neked pedig két fejet kell eltalálnod). Szerencsére 10 perc után már elmúlt.
Kedden végre megint volt földharcos edzésünk. A baj csak az volt hogy kb 1 négyzetméterre jutott két ember, mert rendőrökkel együtt voltunk. Na ebben a helyzetben, mikor én a földön voltam, sikerült száztízkilós alezredes úrnak belémrohannia úgy hogy az ő térde meg az én fejem találkozott. ''Szerencsére'' a fülem tompította az ütközést, de azért ígyis jó nagyot koppant. A fülem eddig piros volt, elöl hátul kicsit véres, mostmár lila... remélem fekete nem lesz-
Csütörtök. Elfelejtettem fogvédőt vinni. (amúgy jellemző hogy ha rajtad van a fogvédő sosem ütnek meg, viszont ahogy kiveszed már röppen is a könyök az arcodba) A partner földharcnál bordával ráesett a számra, minek következtében a teljes felső ajkamból szivárogni kezdett a vér. Szerencsére nem repedt fel, csak lehorzsolta a fogam vagy mi.
Aztán Laci rajtam mutogatta egy csajnak hogy kell átfordítani a támadót és elmenekülni (csuklórarétérdelés százkilóval, szembenyomás, combszétfeszítés az inakba történő belekönyökléssel) ami szintén rendkívül kellemes volt.
...még szerencse hogy a szerdai edzés elmaradt
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest